Vile/Hoteli 2* | Paralija

1/5
Cena PO OSOBI od:
ID aranžmana: 0
Ovaj aranžman gleda još 4 osoba.

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.

O smeštaju

HOTEL ERATO 3* -Nalazi se na 300 m od centra i na 250 m od  plaže. Tip soba: 1/2, 1/3 i 1/4. Svaka soba poseduje kupatilo, tv, mini bar, telefon, balkon i klima uređaj (nije uključen u cenu). Ostali sadržaji: lift, lobi bar, recepcija, restoran sa letnjom baštom, tv sala.

HOTEL OREA ELENI 3* se nalazi na odličnoj lokaciji u centralnom delu Paralije. Udaljenost od plaže je oko 150 metara. Hotel raspolaže sa 70 soba, recepcijom, aperitiv barom, letnjom baštom, bazenom i parking prostorom.  Sobe su standardne i raspolažu sa 2, 3 i 4 kreveta, kupatilom sa TWC-om i fenom za kosu, terasom, telefonom, TV-om sa satelitskim programom. Gostima su na raspolaganju uz doplatu klima uređaj i mini bar.

HOTEL PLAZA 2*- Nalazi se na 350 m od centra i na 200 m od plaže. Tip soba: 1/2, 1/3, 1/4 i 1/6. Svaka soba poseduje kuhinju, kupatilo, televizor i klima uređaj (nije uključen u cenu). U prizemlju hotela nalazi se bar.

HOTEL ERATO  STARS 2* - Nalazi se na 250 m od centra i na 250 m od plaže. Tip soba: 1/2, 1/3 i 1/6. Svaka soba poseduje kupatilo i balkon.

HOTEL ERATO INN 2* - Nalazi se oko 80 m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima, raspoređenim u prizemlju i na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (TWC), terasu, TV, AC, Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Poseduje lift.  Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta.

VILA FRIDERIKI -   Nalazi se na 200 m od centra, a na 150 m od plaže. Raspolaže 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 studiа,   koji su opremljeni: čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem,  ugradnim rešoom od dve ringle, kupatilom, terasom, TV sa domaćim kanalima i klimom, uz doplatu. Studia su renovirana 2017. godine, ima recepciju,  prostor za odlaganje prtljaga prilikom smene. Ima internet na recepciji. Korišćenje klime nije uračunato u cenu aranžmana.

VILA SONIA -   Nalazi se na 160 m od prelepe peščane plaže duge 10 km, uz koju ima dosta kafića i barova gde preko dana možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Apartmani Sonja poseduju 16 dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorokrevetnih i petokrevetnih apartmana sa ukupno 60 ležaja, na prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu. Svaki apartman ima kompletno opremljen kuhinjski deo sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom i terasu sa garniturom za sedenje. Pogled sa terase je na ulicu i okolne objekte.

VILA ZEUS -   Nalazi se na 100 m od prelepe peščane plaže. U blizini vile nalaze se prodavnice, apoteka, restorani, parking. Sobe poseduju TV, klimu uz doplatu, kupatilo, balkon, kuhinju, frižider.

VILA NIKI - Nalazi se na samo 100 metara od mesta Paralija i poseduje vrt sa terasom. U ponudi su smeštajne jedinice za samostalan boravak sa balkonom ili popločanim dvorištem i besplatnim bežičnim internetom. Svi klimatizovani apartmani u objektu Niki obuhvataju 1 spavaću sobu ili 2 zasebne spavaće sobe. Svaka smeštajna jedinica sadrži TV i čajnu kuhinju sa trpezarijskim stolom i pločama za kuvanje.

VILA STELA -   Nalaze se na 159m m od plaže. Sobe poseduju kupatilo, internet, terasu, klimu uz doplatu. Ostali sadržaji: lobi bar, recepcija..

VILA MARINEO -  Nalazi se na 100m od plaže i oko 150m od centralnog trga. Sobe su opremljene kupatilom, mini kuhinjom, terasom sa garniturom za sedenje, TV-om i klimom uz doplatu.

VILA MY HOTEL -   Vila My Hotel nalazi se u mirnom delu mesta Paralija Katerini, 250 m od peščane plaže. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni lepo namešteni studiji koji su opremljeni klima uređajem (uz doplatu), SAT TV, kupatilom sa tuš kabinom, frižiderom, kompletno opremljenom kuhinjom, besplatnim Wi-Fi internetom i balkonom ili terasom.

VILA MARE DE SOL  -   Nalazi se u letovalištu Paralija, 100 metara od plaže. Prostrani studiji su sa potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom sa tuš kabinom, SAT TV, frižiderom, klima uređajem (uz doplatu). Kupatila su opremljena peškirima.

VILA VISSION - Nalazi se na 500 m od centra i na 200 m od plaže. Tip soba: 1/3 i 1/4. Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo, čajnu kuhinju, SAT TV, klima uređaj, terasu sa garniturom za sedenje. Hotel nudi gostima besplatan pristup internetu kao i klima uređaj (nije uključen u cenu).

VILA KROMLIDIS – Nalazi se na 500 m od centra i na 200 m od plaže. Tip soba: 1/3. Svaka soba poseduje čajnu kuhinju, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj (nije uključen u cenu).

VILA ALASITAS – Nalazi se na 500 m od centra i na 250 m od plaže. Tip soba: 1/3 i 1/4. Svaka soba poseduje čajnu kuhinju, kupatilo, terasu.

HOTEL ANESSIS 2*- Nalazi se na 300 m od mora i oko 700 m od centra mesta. Tip soba: 1/2, 1/3 i 1/4. Svaka soba poseduje poseduje čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, TV, klima uređaj (nije uključen u cenu).

HOTEL STUDIOS SELENA MARE 2* ima 2 zvezdice, sagrađen 2008. u novom mirnom severnom delu Paralije udaljen od plaže 250m i centra letovališta - crkve 400m. U blizini hotela su sportski terni i park.Sa 16 luksuznih komfornih studija za 3 i 4 osobe predstavlja oazu za odmor porodica sa mlađom decom. Hotel ima recepciju, loby bar, u dvorištu zgrade je bašta sa roštiljem za goste hotela, kao i sopstveni ogradjeni parking plac.Sva studija su opremljena sa A/C,TV/SAT, WiFi, kuhinja, balkon, TU/WC.