Smeštaj Tip smeštaja 14.10. - 21.10.
AMSTERDAM: HOTEL DE RIJPER 4* 1/4 sa doručkom170€
1/3 sa doručkom180€
1/2 sa doručkom195€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.

VAŽNO:

  • Cene iz tabele važe do subote, 28. jula ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Novog Sada i Beograda.
  • Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 10€
  • Za putnike koji organizuju prevoz u sopstvenoj režiji, navedene cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 20€.
PRODAJNA MESTA:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24
  • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 3201 726

Pohod na Amsterdam - Opis destinacije:

AMSTERDAM – grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova; grad boemskog duha i neverovatne atmosfere.

Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture, ali već na drugi pogled shvatićete zašto milioni mladih hrle u Amsterdam -  „grad u kome je skoro sve dozvoljeno“. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u istovremeno kulturni spomenik i nečiji životni prostor. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Red light district i svojevrsne „Coffe shopove“ takođe ne treba zaobići kao jedne od atrakcija boemskog Amsterdama. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima, do odličnog šopinga, ali i vrhunskog noćnog provoda.

Plan puta

1. dan / Beograd – Novi Sad – Berlin:

Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji. Polazak je planiran u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja preko Srbije, Mađarske, Austrije i Nemačke uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.  

2. dan / BERLIN – Amsterdam:

Dolazak u Berlin u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za razgledanje grada: Aleksandarplac, TV toranj, Mite, Berliner Dom, Bulevar pod lipama - “Unter den Linden”… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Amsterdam u večernjim časovima. Noćna vožnja ka Holandiji sa kraćim usputnim pauzama…

3. dan / Holandija - AMSTERDAM:

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim satima. Slobodno vreme za obilazak grada u pratnji vodiča: Leidseplein, trg Dam, Četvrt crvenih fenjera, Rijks muzej, Van Gogov muzej, kanali… Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Uveče mogućnost fakultativnog odlaska u neki od poznatih gradskih pabova. Noćenje. 

4. dan / Amsterdam - MALA HOLANDSKA TURA:

Doručak. Nakon doručka mogućnost odlaska na izlet “Mala holandska tura” (vetrenjače, klompe i sirevi). Poseta živopisnog seoceta Zaanse Schans – poznatog po vetrenjačama, čuvenom siru. Obilazak najpoznatije radionice klompi. Nakon obilaska odlazak do gradića Volendam – poznatog po radionicama klompi i morskim specijalitetima. U poslepodnevnim časovima povratak u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak u neki od poznatih gradskih klubova. Noćenje.

5. dan / Amsterdam - VELIKA HOLANDSKA TURA:

Doručak. Nakon doručka odlazak na fakultativni izlet – “Velika holandska tura” (Hag, Ševeningen, Roterdam). Poseta grada Haga, gde je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i Palate Mira (gde se nalazi sudnica Haškog tribunala). Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije – Ševeningena. Šetnja obalom Severnog mora. Nastavak puta do Roterdama – centra moći i najveće luke na svetu. Obilazak grada: Euromast toranj, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki), Gradska kuća, trgovački deo grada... Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Amsterdam. Slobodno vreme. Uveče fakultativni odlazak u neki od popularnih klubova. Noćenje.

6. dan / AMSTERDAM - Krstarenje Amstelom uz posetu fabrici dijamanata - Prag:

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Odlazak do centra Amsterdama i mogućnost odlaska na fakultativni izlet - krstarenje Amstelom i kanalima Amsterdama. Tokom vožnje brodićem i lavirintima amsterdamskih kanala uživaćemo u glavnim znamenitostima Amsterdama i doživećemo grad iz neopisivo lepe i neobične perspektive... Nakon plovidbe odlazak u čuvenu fabriku dijamanata «Coster». Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Prag u večernjim satima. Noćna vožnja preko Holandije, Nemačke i Češke…

7. dan / PRAG - Beograd: 

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Obilazak grada u pratnji vodiča: Karlov most, narodni muzej, Vaclavski trg, Prašna brana, Orloj, pivnice... Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - krstarenje Vltavom. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Češke, Slovačke i Mađarske sa usputnim kratkim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora putnika…

8. dan / Srbija - Novi Sad - Beograd:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke
string(25) "2018-07-28T15:00:00+00:00"