Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

VAŽNO:

  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • Za polazak iz Kragujevca i Niša cene iz tabele se uvećavaju za 10 €.
PRODAJNA MESTA:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24
  • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 3201 726

Ovaj program putovanja pripada kategoriji vansezonskih aranžmana, i za njega se primenjuje sledeća skala otkaza Ugovora od strane putnika:

- 5.000 dinara zadržava organizator ako se putovanje otkaže do 27.01.2018. godine

- 15.000 dinara zadržava organizator ako se putovanje otkaže od 28.01.2018. godine do 60 dana do početka aranžmana

- 100% iznosa ugovorene cene aranžmana zadržava organizator ako se putovanje otkaže na manje od 60 dana do početka aranžmana.


PUTNICI KOJI NE POSEDUJU PUTNE ISPRAVE REPUBLIKE SRBIJE DUŽNI SU DA SE UPOZNAJU SA VIZNIM REŽIMOM ZEMLJE U KOJU PUTUJU, KAO I TRANZITNIH ZEMALJA. DRŽAVLJANIMA CRNE GORE, BOSNE I HERCEGOVINE I MAKEDONIJE POTREBNA JE TRANZITNA VIZA ZA BELORUSIJU.

DRŽAVLJANI CRNE GORE, BOSNE I HERCEGOVINE I MAKEDONIJE NEĆE MOĆI DA KRENU NA PUTOVANJE UKOLIKO NA POLASKU NISU OBEZBEDILI POTREBNU VIZU. U PROTIVNOM BIĆE ISKLJUČENI SA PUTOVANJA, A NOVAC OD ARANŽMANA NE MOŽE BITI REFUNDIRAN.

 

Varšava – MOSKVA – Minsk | 9 DANA – 4 NOĆENJA / AUTOBUSOM

   
Plan puta

1. dan / Beograd – Varšava: Sastanak grupe na dogovorenoj lokaciji. Polazak je planiran u podnevnim satima. Noćna vožnja preko Srbije, Mađarske, Slovačke i Poljske uz kraće pauze radi odmora i osveženja, kao i zbog regulisanja formalnosti na graničnim prelazima.  

2. dan / VARŠAVA: Dolazak u Varšavu u jutarnjim satima. Vreme za razgledanje grada u pratnji vodiča: kvart Starog grada - Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESKO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver… Nakon obilaska grada smeštanje u hotel. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan / VARŠAVA – Moskva: Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Moskvu. Noćna vožnja ka Rusiji preko Litvanije i Letonije sa kraćim usputnim pauzama…

4. dan / Rusija – MOSKVA – NAJLEPŠE METRO STANICE NA SVETU: Dolazak u veličanstvenu Moskvu u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog obilaska najlepših stanica moskovskog metroa – najvećeg podzemnog sistema transporta na svetu. Metro u Moskvi je specifičan jer zbog svoje efikasnosti i lepote predstavlja pravo remek-delo ljudske kreativnosti u graditeljstvu i jedan je od simbola Moskve i Rusije. Noćenje.

5. dan / Moskva – PANORAMSKI OBILAZAK GRADA – MUZEJ KOSMONAUTIKE: Doručak. Nakon doručka mogućnost odlaska na fakultativni izlet “Panoramski obilazak grada” gde ćemo autobusom obići neke od najlepših znamenitosti ovog grada: centralni deo, Crveni trg, zidine Kremlja, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet Lomonosov, Poklonaja gora, kao i ”Muzej kosmonautike i VNDH park”. U muzeju se mogu videti sva dostignuća ruskog svemirskog programa kroz istoriju, a u VDNH parku mogu se videti najlepši primeri arhitekture iz Staljinovog doba. Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan / Moskva – SERGIJEV POSAD – IZMAILOVO PIJACA – UTAKMICA SRBIJA - BRAZIL: Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u Sergijev Posad – pravo srce pravoslavlja. U njemu se nalazi jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa – Sveto Trojicka Sergijeva lavra, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Ovo je najvažniji ruski manastir i predstavlja jedan od bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Nakon obilaska Sergijevog Posada, polazak ka Moskvi i poseta pijaci čuda – Izmailovo gde ćete imati priliku da vidite autentične ruske suvenire po najnižim cenama... Povratak u hotel. Kraće slobodno vreme i odlazak na najvažniji događaj – svetsko prvenstvo u fudbalu i utakmica SRBIJA – BRAZIL. Transfer do stadiona FK Spartaka ”Otkritie Arene”. Ulaz na stadion i neverovatne emocije tokom meča naše reprezentacije. POBEDA JE NAŠA!!! Nakon završetka utakmice, slavlje i povratak u hotel. Noćenje.

7. dan / Moskva – OBILAZAK KREMLjA - Minsk: Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Odlazak do centra Moskve i mogućnost odlaska na fakultativni izlet ”obilazak Kremlja”. Najstariji deo i istorijski centar Moskve, neponovljiv po lepoti arhitekturno-umetnički kompleks. Obilazak teritorije, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Ogromne istorijske i umetničke dragocenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata, koji se nalazi pod zaštitom UNESKO-a. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Minsk u večernjim satima. Noćna vožnja preko granica Rusije i Belorusije uz kraće pauze kao i stajanja radi regulisanja graničnih formalnosti…

8. dan / MINSK – Beograd:  Dolazak u Minsk u jutarnjim časovima. Obilazak predivne prestonice Belorusije: Stari grad, Nacionalni teatar, Opera, Crvena crkva, spomenik Jakuba Kolasa, crkva Sv. Petra i Pavla, spomenik Plača... Polazak za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja preko Belorusije, Poljske, Slovačke i Mađarske sa usputnim kratkim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora putnika…

9. dan / Srbija – Novi Sad – BEOGRAD: Dolazak u Beograd u večernjim satima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti | Žurke
string(25) "2018-03-02T16:59:00+00:00"