Rafting centar Rajska Rijeka (comfort) | Rafting Tarom

Sobe/Bungalovi
1/5
Cena PO OSOBI od:
Sopstveni, Bus
ID aranžmana: 0
Ovaj aranžman gleda još 4 osoba.

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.

O smeštaju

Rafting centar Rajska Rijeka (comfort) | Rafting Tarom

Rafting centar Rajska Rijeka nudi smeštaj u predivnom ambijentu na obali reke Drine. Udaljeni je 23 kilometra od Foče, 2 kilometra od Šćepan polja, graničnog prelaza Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Čitav kompleks je izgrađen od drveta sa Vučeva. Voda je direktno iz Drine, dok se namirnice za restoran nabavljaju sa obližnjih plantaža i od lokalnih uzgajivača, što Vam pruža stoprocentni organski doživljaj.

Smeštaj u kampu u potpunosti zadovoljavaja svačiji ukus i različite potrebe i nudi smeštaj sa pogledom na planinu i privatnu plažu.

Kamp sadrži smeštajne jedinice u vidu soba i bungalova. Ukoliko Vam nije svejedno da li ćete biti smešteni u sobi ili bungalovu obavezna je pismena najava od strane putnika i odobrenje od strane agencije. 

Superior bungalovi - Poseduje klimu, TV, sef i mini bar

Svaka soba i bungalov poseduju sopstveno kupatilo sa tuševima i fenom, grejanje i besplatan wi-fi.

Restoran je poluotvorenog tipa, površine 170m2 a u njemu možete probati vrhunsku domaću kuhinju. Neke od pogodnosti koje Vas očekuju u rafting centru Rajska Rijeka su:

  • Organska hrana – u  kampu se poslužuje vrhunska hrana, ovog podneblja. Tradicionalna kuhinja, specijaliteti domaće kuhinje, zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih gurmana.
  • Smeštaj poseduje i sobe (dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrvetne) i bungalove (četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne).
  • Besplatan WiFi u celom kampu – svesni koliko je internet bitan svakom gostu kampa, nebitno da li je to poslovan razlog ili kačenje selfija, obezbeđena je internet konekcija u celom kampu.
  • Kamp je Pet friendly – u kampu je dozvoljen boravak vaših kućnih ljubimaca.
  • U sklopu kampa imate razne aktivnosti: pikado, bilijar, teren za odbojku...
  • U sklopu kampa nalazi se i bazen sa pogledom na reku Drinu (korišćenje bazena - 5€ po osobi za sve dane boravka).