Hotel Leotar 4* | Trebinje

1/5
Cena PO OSOBI od:
Bus
ID aranžmana: 0
Ovaj aranžman gleda još 3 osoba.

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.

O smeštaju

Hotel Leotar 4* Trebinje

Hotel se nalazi se u srcu Trebinja, pored reke Trebišnjice. Hotel ima tradiciju dugu preko pola veka, recepciju, dva restorana, kongresnu salu.. Hotel ima pristup bežičnom internetu.

Hotel Leotar je okružen zelenilom i pruža veličanstven pogled na stari grad. Nalazi se nedaleko od mora, 30 km od Dubrovnika, a od Herceg-Novog 40 km.

Ovde možete pobeći od užurbanog tempa civilizacije, predahnuti i uživati u bogatom izboru hercegovačkih vina, pršute i sira, i nacionalnih jela, pripremljenih na tradicionalan način u duhu 21. veka.

Hotel je izgrađen je u hercegovačko-mediteranskom stilu. Nedavno renoviran, po zahtevima savremenih standarda, Hotel raspolaže luksuznim smeštajem od 25 soba i 10 apartmana. Svaka prostorija je klimatizovana, poseduje kablovsku TV, telefon, mini-bar, sef i bežični pristup Internetu.

Hotel poseduje i 64 standardnih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, idealnih za smeštaj sportskih ekipa, školskih ekskurzija i organizovanih grupa turista.

Gostima su na raspolaganju dva restorana, kongresna sala sa opremom za projekcije kapaciteta 280 osoba, dve natkrivene terase, velika letnja terasa, čuvani parking i garaže.