ADALAND – Najveći akva park u Kušadasiju

Jedan od najvećih akva parkova u Turskoj

Jedan od najvećih vodenih parkova u celoj Turskoj koji ćemo posetiti prilikom našeg letovanja u Kušadasiju je Adaland. Prostire se na 100.000 kvadratnih metara i obuhvata veliki broj raznih tobogana, bazena sa talasima, dečjih bazena, vodopada, rafting - brzaka…

Neki od tobogana nose ime: Anakonda, Vrištač, Crni grom, a Lazy river je dugačka oko 300 metara i ide kroz zelenilo parka. Pored Lazz rivera, aqua park ima specijalni bazen koji pravi talase - wave pool.

ADALAND AQUA PARK

U parku se može igrati fudbal, odbojka na pesku, vaterpolo… Aqua park ima i nekoliko restorana brze hrane u kojima možete napraviti pauzu od adrenalinskih spustova niz tobogane.

ADALAND AQUA PARK

Adaland - Dolphin park

ADALAND Aqua park je najveći i po mnogima najlepši akva park u Evropi. Udaljen je samo nekoliko kilometara od Kušadasija i pruža neopisivo zadovoljstvo posetiocima svih uzrasta.

Odmah pored akva parka nalazi se i veoma atraktivan DOLPHIN PARK (park delfina). Ove ljupke životinje možete posmatrati dok ih dresiraju, možete ih naravno i hraniti, dodirivati, plivati s njima, a tu je i predstava u kojoj su delfini glavni akteri.

ADALAND AQUA PARK

Adaland - Seapark

Posebna atrakcija u ovom kompleksu je SEAPARK. Tu možete šetati i posmatrati podvodni svet Egejskog mora, ali isto tako i roniti kroz koralne grebene i upoznati floru i faunu. Iz blizine se mogu posmatrati i krokodili. Najhrabriji mogu da dodirnu ajkule. Naravno, iz metalnih kaveza. Ovaj vodeni kompleks, koji se sastoji iz tri celine jedinstven je ne samo u Turskoj već u čitavoj Evropi.

TOBOGANI AKVA PARK

Adaland - Rafting

Jedino mesto gde možete da imate rafting u Kušadasiju je upravo aqua park Adaland!

Na stazi eliptičnog oblika dužine 600 metara možete osetite pravu Rafting avanturu i imati borbu protiv besnih talasa. Naravno u celu avanturu ulazite opremljeni sa specijalnim čamcem za rafting, rafting opremom - prslukom, kacigom i veslom koji su vam pružiti osećaj pravog raftinga u bukovima i brzacima.

rafting adaland