JEDAN OD NAJVEĆIH AKVA PARKOVA U TURSKOJ – ADALAND Aquafantasy!

Jedan od najvećih vodenih parkova u celoj Turskoj koji ćemo posetiti prilikom našeg letovanja u Kušadasiju. Prostire se na 100.000 kvadrata. Obuhvata veliki broj raznih tobogana, bazena sa talasima, dečjih bazena, vodopada, rafting-brzaka… Neki od tobogana nose ime: Anakonda, Vrištač, Crni grom, a Lenja reka je duga 300 metara i ide kroz zelenilo parka. U parku može igrati fudbal, odbojku na pesku, vaterpolo… U vodenom parku ima i nekoliko restorana brze hrane.

JEDAN OD NAJVEĆIH AKVA PARKOVA U TURSKOJ

ADALAND AQUA PARK je najveći i po mnogima najlepši akva park u Evropi. Udaljen je samo nekoliko kilometara od Kušadasija i pruža neopisivo zadovoljstvo posetiocima svih uzrasta. Odmah pored akva parka nalazi se i veoma atraktivan DOLPHIN PARK (park delfina). Ove ljupke životinje možete posmatrati dok ih dresiraju, možete ih hraniti, dodirivati, plivati s njima i posmatrati predstave u kojima su delfini glavni akteri.

Posebna atrakcija u ovom kompleksu je SEAPARK. Tu možete šetati i posmatrati podvodni svet Egejskog mora, ali isto tako i roniti kroz koralne grebene i upoznati floru i faunu. Iz blizine se mogu posmatrati i krokodili. Najhrabriji mogu da dodirnu ajkule. Naravno, iz metalnih kaveza. Ovaj vodeni kompleks, koji se sastoji iz tri celine jedinstven je ne samo Turskoj već u čitavoj Evropi.