1/5

O Smeštaju

 
Destinacija: Lambi, KOS, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Polupansion
 

Usluga: Polupansion - doručak/večera – švedski sto (samoposluženje).  

Lokacija: nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži. Od grada Kosa udaljen je 3km, a od aerodroma 21km.

Hotelski sadržaj: restoran na plaži, snack bar pored bazena, bazen za odrasle i decu, Wi-Fi (besplatno), teretana sa saunom, turskim kupatilom i solarijumom, teniski tereni (uz doplatu), teren za mini golf, stoni tenis, teren za odbojku.

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, sef (uz doplatu), mini bar, SAT TV, balkon/terasa.

Bungalov delimičan pogled more: klima (besplatno), kupatilo, sef (uz doplatu), mini bar, SAT TV. Većina soba u bungalovima se nalazi u prizemlju sa terasom i direktnim izlazom  na travnjak. Nekoliko soba se nalazi na spratu i one imaju balkon/terasu.

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti