1/5

O Smeštaju

Akka Antedon Hotel 5* | Kemer

Akka Antedon Hotel Lokacija: Hotel je udaljen 45 kilometra od aerodroma u Antaliji, oko 15 kilometara od Kemera, u oblasti Beldibi, na samoj obali mora. Sagrađen je 2005. godine, renoviran 2010. i zauzima površinu od 90.000 m².

Plaža: Privatna peščano - šljunkovita. Bar na plaži je besplatan. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su takođe besplatni za goste hotela.

Sobe: Ima glavnu zgradu na 4 sprata, poseban family deo na 4 sprata i nekoliko vila. U glavnoj zgradi hotel raspolaže sa 330 standardnih soba (od kojih su 5 za osobe sa posebnim potrebama, 28 m², max 3 osobe, 31-42 m²), 76 duplex family sobe (2 spavaća sobe, 2 kupatila, max 5 osoba, 52-63 m²), 10 duplex apartmana (2 spavaće sobe, 2 kupatila, max 4 osobe, 61–98 m²), 4 dvosobna junior suite-a (dnevna i spavaća soba odvojene vratima, max 2+1 osobu, 45 m²) i 2 dvosobna King apartmana koja imaju dnevnu sobu sa malom kuhinjom i radnim stolom, spavaću sobu, saunu, đakuzi u kupatilu i na terasi, 2 toaleta, terasu površine 126 m², pogled na more a namenjeni su za smeštaj max 3 osobe i imaju površinu 278 m²).

U family delu se nalazi: 68 family soba koje imaju hodnik, odvojenu spavaću sobu, max 4 osobe, 40-52 m²). U vila delu se nalaze 2 jednospratne Saphire vile (dnevna i 4 spavaće sobe, 4 kupatila, kuhinja, bazen, sauna, soba za masažu, max 9 osoba, 210 m²) i 5 dvospratnih Ruby Vila (na prvom spratu je dnevna, spavaća soba, kupatilo i kuhinja a na drugom spratu je spavaća soba, kupatilo i bazen, max 4+1 osobu, 135 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, televizor, sef (besplatno), mini bar (besplatno), WiFi (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj: Glavni i 4 a'la carte resotorana (turski, italijanski, riblji, francuski - zabranjen ulaz deci do 7 godina, plaćaju se), dijetalni i vegetarijanski meni, 4 bara, 12 sala za konferencije (15-1070 osoba), bioskopska sala, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 7 vodenih tobogana, 2 teniska terena, iznajmljivanje teniskih rekvizita, teretana, tursko kupatilo, spa centar, sauna, đakuzi, akvabik, aerobik, košarka, pikado, surfovanje (uz licencu), bilijar, stoni tenis, odbojka na pesku, boćanje, mini fudbal, diskoteka, muzika uživo, animacija, dečiji meni, dečiji bazen sa malim toboganom, dečije igralište, 2 dečija kluba (4-7 i 8-12 godina). Plaća se: dadilja, doktor, masaža, frizer, časovi tenisa i ronjenja, osvetljavanje teniskih terena, motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka: Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt: Tel: +90 242 824 99 99 www.akkahotels.com

Napomena: Odličan hotel sa velikim izborom sadržaja sa decu. Preporuka za sve kategorije gostiju.

Kemer 2022 Turska - posetite ovo letovalište na Sredozemnom moru, koji je pun pogodak za porodično letovanje sa decom.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
 

Slični aranžmani za Leto 2022:

Hurgada 2022
Alanja 2022
Antalija 2022
Belek 2022
Side 2022
Bodrum 2022
Kušadasi 2022
Fetije 2022
Marmaris 2022
Dubai 2022
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2022
Plan puta

1. dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
>