Alanja hoteli

Prilikom posete Turskoj i letovanja u Alanji pored prelepih plaža, putnike najviše interesuju hoteli i smeštaji iz naše ponude. U ovom tekstu potrudićemo se da vam predstavimo koji su to najbolji Alanja hoteli u ovom poznatom i jednom od najpopularnijih turističkih centara u Antalijskoj regiji.

alanja hoteli

Alanja hoteli all inclusive

Alanja je udaljena 100 kilometara od Antalije i oko 2 i po sata vožnje od najbližeg velikog međunarodnog aerodroma u Antaliji.

Alanja je odmaralište smešteno na južnoj obali Turske sa svojom veoma poznatom istorijom. 95% hotela u našoj ponudu su upravo sa all inclusive uslugom.

Ne postoji jedinstveni koncept kada je u pitanju all inclusive usluga i ona zavisi od hotela do hotela. U okviru svakog hotela, u našoj ponudi, možete pročitati šta je sve uključeno u ovu uslugu.

Ipak, zna se da svi hoteli podrazumevaju tri obroka za korisnike all inclusive usluge.

Pojedini hoteli nude i užinu ili sladoled, na primer. Ima i onih, koji u okviru ovog koncepta podrazumevaju i mogućnost korišćenja otvorenog bara, pa i mini bara na plaži i ležaljki - potpuno besplatno.

Alanja hoteli preporuka

1. Kandelor hotel 4*

Kandelor hotel 4* - lokacija

Kandelor hotel

Kandelor hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje. Sagrađen je 1996. godine, a renoviran je 2015. godine i zauzima ukupno 2.000 m2.

Hotel Kandelor je jedan od najprodavanijih hotela u našoj ponudi Alanja letovanja. Pripada Xperia grupaciji i zaista ima odličan odnos cene i kvaliteta.

Sobe:
Hotel se sastoji iz četvorospratne i petospratne zgrade koje imaju: 86 standarnih soba (max 3 osobe, 20 m2) i 12 dvosobnih family soba (max 3+2, 30 m2). Svaka soba ima: TV, bežični internet, mini bar, sef (plaća se), telefon, individaualni klima uređaj, balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen.

Usluga:
All inclusive.

2. Elysee Beach 3+*

Elysee Beach 3+* - lokacija

Elysee Beach

Hotel Elysee beach je udaljen 125 km od aerodroma u Antaliji i 800 metara od centra Alanje. Hotel je izgrađen 1996. godine, a poslednji put renoviran 2018. godine i prostire se na površini od 3.000 m².

Hotel Elysee Beach je idealno rešenje kako za porodični odmor tako i za parove koji žele da imaju direktan pristup plaži i blizinu grada.

Sobe:
Hotel ima ukupno 60 standardnih soba (max 3 osobe, 25 m²). Svaka soba ima: individualni klima uređaj, TV, direktna telefonska linija, sef (plaća se), mini bar (prazan), fen za sušenje kose, balkon ili terasa.

Usluga:
Polupansion

3. Xperia Grand Bali 4*

Xperia Grand Bali - lokacija

Xperia Grand Bali

Xperia Grand Bali se nalazi 120 km od aerodroma u Antaliji, u centru Alanje, samo 80 m od muzeja u Alanji. Izgrađen je 1996. godine, a renoviran 2010. godine.

Preko puta hotela se nalazi Kleopatrina plaža gde se plaćaju ležaljke i suncobrani ili se dobiju uz naručeno piće.

Sobe:
Hotel ima jednu petospratnu glavnu zgradu koja raspolaže sa: 59 standardnih soba (max 3 osobe, 21 m2), 19 economy (francuski balkon, max 2 osobe, 18 m2) i 6 club soba ( max 3 osobe, 29 m2). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, TV, telefon, mini bar (besplatno), sef (plaća se), balkon (osim economy soba), ketler za vodu (kafa ili čaj).

Usluga:
All inclusive

4. Floria Beach Hotel 4*

Floria Beach Hotel - lokacija

floria beach hotel

Floria Beach Hotel je udaljen kilometar od centra Alanje i 130 km od aerodroma u Antaliji odnosno 45 km od aerdroma u Gazipaši. Sagrađen je 1990. godine, obnovljen je poslednji put 2017. godine i zauzima površinu od 3.000 m2.

Hotel je potpuno renovirani i nalazi se na najlepšem delu Kleopatrine plaže.

Sobe:
Hotelski kompleks čine 2 zgrade u kojima se nalazi 101 standardna soba ( max 3 osobe, 20-23 m2). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, TV, mini bar (uz doplatu), telefon, fen, sef (besplatno), ketler, besplatan internet i balkon.

Usluga:
All inclusive

5. Rubi Platinum Spa Resorts & Suites 5*

Rubi Platinum Spa Resorts & Suites - lokacija

Alanja hoteli

Rubi Platinum Spa Resorts & Suites je udaljen 95 kilometara od aerodroma u Antaliji, 22 kilometra od Alanje. Otvoren je 2014. godine, a poslednji put je renoviran 2018. godine i nalazi se na površini od 40.000 m2.

Jedan od najluksuznijih hotela u Alanji. Izuzetna usluga, veliki broj sadržaja i raznovrsna hrana. Preporuka za sve vrste odmora, a prema ocenama naših putnika, ovaj hotel je ocenjen sa najvišim ocenama, kako za sam smeštaj, tako i za uslugu u ovom hotelu sa 5*

Sobe:
Hotelski kompleks čine sedmospratna i petospratna zgrada koje imaju ukupno 402 sobe. Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, TV, telefon, WiFi (besplatno), centralni klima uređaj, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon ili terasu.

Usluga:
Ultra All inclusive

Alanja hoteli sa 3*

6. Hawaii Suite Beach Hotel 3*

Hawaii Suite Beach Hotel - lokacija

Hawaii Suite

Hawaii Suite Beach je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i 500 m od centra Alanje. Otvoren je 2009. a poslednji put je renoviran 2019. godine.

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji.

Sobe:
U dve petospratne zgrade su raspoređene standardne (max 2 osobe, 25 m2) i suite jedinice (dve prostorije odvojene vratima, max 4 osobe, 45-50 m2). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, telefon, fen za sušenje kose, WiFi (plaća se), sef (plaća se), TV, mini bar (plaća se), balkon.

Usluga:
All inclusive

7. Kleopatra Muz Hotel 3*

Kleopatra Muz Hotel - lokacija

Kleopatra Muz Hotel

Kleopatra Muz Hotel udaljen je 125 km od antalijskog aerodroma i 2 km od centra Alanje. Počeo je sa radom 2010. a poslednji put je renoviran 2018. godine.

Lep gradski hotel sa dobrim odnosom cene i kvaliteta, sa prostranim sobama.

Sobe:
U dve trospratne zgrade raspoređeno je 84 standardnih soba (max 3 osobe, 23 m2). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, telefon, mini bar (prazan), sef (plaća se), TV, fen za sušenje kose i balkon.

Usluga:
All inclusive

Alanja hoteli sa 4 zvezdice

8. Gardenia Hotel 4*

Gardenia Hotel - lokacija

alanja hoteli

Gardenia Hotel se nalazi 50 m od Kleopatrine plaže na idealnoj lokaciji u širem centru Alanje, od Antalijskog aerodroma je udaljen 125 km. Hotel je počeo sa radom 1992. godine a renoviran je 2010.godine.

Hotel se nalazi samo 50 m od Kleopatrine plaže u širem centru Alanje

Sobe:
Hotel ima 119 stanadrdnih soba (većina soba je okrenuta ka moru). Sobe su standardne (površine od oko 20 m2) za najviše 3 osobe. Sobe su klimatizovane, imaju balkon i svaka soba je opremljena sefom (plaća se), SAT TV-om, mini barom (plaća se), telefonom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fenom za sušenje kose.

Usluga:
Polupansion

9. Kleopatra Ada Hotel 4*

Kleopatra Ada Hotel - lokacija

Kleopatra Ada Hotel

Kleopatra Ada Hotel je udaljen 118 kilometra od aerodroma u Antaliji i 1,5 kilometara od centra Alanje. Sagrađen je 1996. godine, a renoviran 2010. godine.

Odličan gradski hotel nadomak centra grada.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 123 standardne sobe (max 3 osobe, 20 m2) i 23 family sobe (max 4 osobe , 32 m2). Svaka soba ima: fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, televizor, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), WiFi (uz doplatu), balkon.

Usluga:
All inclusive

10. Blue Diamond Alya 4*

Blue Diamond Alya - lokacija

alanja hoteli

Blue Diamond Alya se nalazi se u Obi, 2.5 km od centra Alanje, 125 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1988. a renoviran 2007. godine.

Hotel se nalazi u urbanom delu grada. Odličan izbor za parove.

Sobe:
U petospratnoj zgradi se nalaze 104 standardne sobe (max 2 osobe, 18 m2) i 20 porodičnih soba (max 3+1 osoba, 28 m2). Sve sobe imaju: individualni klima uređaj, sef (plaća se), TV, mini bar (voda-besplatno), telefon, balkon.

Usluga:
All inclusive

Alanja hoteli sa 5 zvezdica

11. Laguna Beach Alya Resort & Spa Hotel 5*

Laguna Beach Alya Resort & Spa Hotel  - lokacija

alanja hoteli

Laguna Beach Alya Resort & Spa Hotel nalazi se u Okurdžalaru, 30 km od centra Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji. Počeo je sa radom 2016. godine i zauzima površinu od 9.000 m2.

Nov hotel, pogodan za porodice. Nalazi se pored najvećeg akva parka u Alanji.

Sobe:
Hotel se sastoji od tri međusobno povezane sedmospratne zgrade i raspolaže sa 150 standardnih soba. Sve sobe imaju: WiFi (besplatno), individualni klima uređaj, telefon, TV, fen za sušenje kose, sef (plaća se), mini bar (besplatno), balkon.

Usluga:
All inclusive

12. Q Premium Resort 5* 

Q Premium Resort 5* - lokacija

alanja hoteli

Q Premium Resort se nalazi na obali mora. 30 km je udaljen od Alanje i 85 km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je 2011. godine na površini od 14.000 m².

Nov, savrmen hotel. Preporuka za sve tipove gostiju.

Sobe:
U sedmospratnoj glavnoj zgradi raspolaže sa 350 soba. Sve sobe su moderno dekorisane i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (besplatno), sef (besplatno), TV i muzičke kanale, pristup internetu, balkon ili terasu.

Usluga:
Ultra All inclusive

13. Granada Luxury Resort & Spa 5*

Granada Luxury Resort & Spa 5* - lokacija

Granada Luxury alanja

Granada Luxury Resort & Spa 5* je udaljen 90 km od aerodroma u Antaliji, 30 km od centra Alanje, na samoj obali mora je. Otvoren je 2010. godine, obuhvata površinu od 24.000 m².

Luksuzni resort moderne arhitekture odlikuje se prostranim sobama i malom i lepo uređenom regijom. Hotel ima usku plažu ali i lepo uređen ponton sa ležaljkama, suncobranima i barom.

Sobe:
Hotel se sastoji iz glavne desetospratne zgrade i raspolaže sa ukupno 598 soba. Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, balkon (ili francuski balkon), bežični internet (besplatno), room service (plaća se), TV, telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno).

Usluga:
Ultra All inclusive

14. Gold Island 5*

Gold Island 5* - lokacija

Gold Island Alanja

Gold Island je udaljen 105 km od aerodroma u Antaliji i 20 km od Alanje. Otvoren je 2011. godine i obuhvata površinu 50.000 m².

Nov moderan hotel specifične arhitekture koja ga izdvaja od ostalih hotela. Hotel poseduje prostrane sobe i odličnu uslugu. Preporuka je za sve tipove gostiju.

Sobe:
Hotel čini petospratna glavna zgrada, B blok i sobe na plaži i raspolaže sa ukupno 424 sobe različitih tipova. Svaka soba ima: centralni klima uređaj, mini bar (po ulasku voda i bezalkoholna pića, ostalim danima samo voda-besplatno), digitalni sef, TV, telefon, WiFi (besplatno), balkon.

Usluga:
Ultra All inclusive

15. Kirman Arycanda Deluxe 5*

Kirman Arycanda Deluxe - lokacija

KIRMAN ARYCANDA DELUXE

Kirman Arycanda Deluxe se nalazi 90 km aerodroma u Antaliji, 33 km od Alanje, na samoj obali mora. Izgrađen je 2004. godine, a renoviran 2014. godine. Zauzima površinu od 20.000 m².

Preporuka za porodice sa decom

Sobe:
Sastoji se iz jedne četvorospratne zgrade koja raspolaže sa 315 standardnih soba. Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, televizor, telefon, mini bar (bezalkoholna pića - pri dolasku, voda svakodnevno), sef (plaća se), WiFi (slabiji protok besplatan), balkon ili terasu.

Usluga:
Ultra All inclusive

Autor: Stević Nebojša