1/5
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Alanja 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše tursko letovalište na egejskom moru - Alanju.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Alanju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Alanja 2022

 

Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:

Turska letovanje 2022

 

Opis destinacije:

Alanja 2022 - Ako ste ove godine zagrejani za letovanje u Turskoj, onda vam predstavljamo jedno od najpopularnijih letovališta Turske - Alanja 2022!

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Alanja 2022.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Alanja letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će Vam Alanja i Turska letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti putovanje za pamćenje!

Alanja letovanje

Alanja 2022 - odličan izbor za sve generacije

Alanja je udaljena 100 kilometara od Antalije i oko 2 i po sata vožnje od najbližeg velikog međunarodnog aerodroma u Antaliji. Alanja je odmaralište smešteno na južnoj obali Turske sa svojom veoma poznatom istorijom. Ovo mesto krase prelepe gradske plaže sa oznakom plave zastavice. Prosečna temperatura vazduha tokom letnjih meseci u Alanji je 29° C, dok je prosečna temperatura mora 26° C.

Da li možete da zamislite tirkiznu boju mora, nasuprot belom pesku i bujnim zelenim šumama čempresa. To je ono što vas očekuje na plažama u Antalijiskoj regiji, koje su autentični deo mediteranske obale južnog dela Turske. Plaže u antalijskoj regiji su najveći turski magnet za turiste. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Alanja utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Odmor u Alanji uz istraživanje istorije

Što se tiče putovanje u Alanju, nikad vam neće ponestati opcija šta da vidite i posetite. Tvrđava (Kale) zauzima deo brdovitog poluostrva, koje je s jedne strane okruženo morem, a sa druge modernim delovima grada. Pored tvrđave tu su i "Crvena kula", drevni grad Siedra, kao i mnogobrojne pećine do kojih možete stići izletima brodom.

Ukoliko je vaš izbor za leto 2022 Alanja, nema sumnje da vas očekuje putovanje za pamćenje.

alanja letovanje

Alanja 2022. - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Alanja je jedno od najpopularnijih letovališta u Antalijskoj regiji i destinacija koju posećuje najveći broj srpskih turista.

Putovanje u Alanju 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja, prevoza i transfera na samoj destinaciji. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje 2022. i napravite svoja Alanja iskustva i nezaboravne uspomene.

 

Slični aranžmani za Leto 2022:

Hurgada 2022
Antalija 2022
Belek 2022
Kemer 2022
Side 2022
Bodrum 2022
Kušadasi 2022
Fetije 2022
Marmaris 2022
Dubai 2022