1/5

O Smeštaju

 
Destinacija: Psalidi, KOS, GRČKA
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje sa doručkom
 

Usluga: Najam / Noćenje sa doručkom

Lokacija: nalazi se 250m od peščano-šljunkovite plaže, u Psalidiju. Od centra grada Kosa udaljen je 1.6km, od luke oko 1km a od aerodroma 22km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, lift, dečije igralište, bar, teretana, bazen sa barom, SPA i wellnes centar (uz doplatu), teniski teren (uz doplatu), parking.

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, fen, mini bar, sef (besplatno), SAT TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), terasa/balkon.

Studija: klima (besplatno), kupatilo, fen, sef (besplatno), SAT TV, telefon, Wi-Fi (besplatno),mini kuhinja za pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje sa frižiderom i posuđem, kupatilo, terasa/balkon.

Napomena: Preporučuje se porodicama sa decom i parovima.

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti