1/5

O Smeštaju

Destinacija: Mastihari, KOS, GRČKA
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto (samoposluženje), grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: nalazi se 100m od plaže, u Mastihariju, blizu luke. Od grada Kosa udaljen je 21km, a od aerodroma 6km.

Hotelski sadržaj: recepcija, bazen, bar, dečije igralište, fitness centar, Wi-Fi (besplatno), teniski teren (uz doplatu), stoni tenis, parking.

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, fen, mini bar, sef (besplatno), SAT TV, telefon, balkon/terasa.

Napomena: Ležaljke i suncobrani na plaži su  besplatni.

 

Ammos Beach All Inclusive koncept:

Neophodan dress code u svim restoranima hotela.

07:30-10:00 doručak (američki doručak)-švedski stosamopsoluženje

11:00-12:00 i 16:00-17:00 užina na baru pored bazena (keks, pita sa sirom, kobasice i sl)

14:00-16:00 sladoled

16:00-17:00 pauza za kafu (kafa, grickalice)

12:30-14:00 ručak švedski sto-samopsoluženje

19:00-21:00 večera švedski sto-samopsoluženje (samoposluženje hrane i pića-lokalno vino, točeno pivo, domaći sokovi)

10.00-23:00 bar pored bazena (domaći sokovi, voda, točeno pivo, pivo, ouzo, brandi, kafa)

Sport:

Teretana 08.00-20:00

VAŽNO: All inclusive započinje nakon check inn-a i završava je poslednjeg dana u 12:00.

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti