Amsterdam avionom | 4 dana / 3 noćenja

1/5
Cena PO OSOBI od:
NIJE TRENUTO U PONUDI
Avio
ID aranžmana: 0
Ovaj aranžman gleda još 4 osoba.

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.
Filteri
Kategorija smeštaja
Tip smestaja
Vrsta usluge

Polazak: 10. novembar 2022. / Povratak:  13. novembar 2022. 4 dana / 3 noćenja, avionom

1.dan (10.11.2022.) BEOGRAD – AMSTERDAM

Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera agencije Big Blue u 04:40 časova. Redovni let (let JU360) za Amsterdam Air Serbia u 06:40 časova. Sletanje u Amsterdam u 09:15 časova. Po završetku aerodromskih formalnosti polazak na tročasovno panoramsko razgledanje grada: Rembrantov trg, Kraljevska palata, Оpera, reka Amstel, mostovi, Olimpijska četvrt, Muzejska četvrt, Cvetna pijaca, trg Vaterlo… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na izlet vožnja kanalima (cena izleta po osobi 35 €). Noćenje

2.dan (11.11.2022.) AMSTERDAM

Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili celodnevni fakultativni izlet Velika holandska tura sa obilaskom Haga, Ševeningena i Roterdama. Poseta grada Roterdama koji je do 2004 godine bi najveća luka na svetu. Danas se s pravom može reći da je Roterdam ne samo lučki grand nego i grad arhitekture. Obilazimo: Euromast toranj, Kubus kompleks (kompleks stanova u vidu krivih kocki), Gradska kuća, trgovački deo grada... Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije – Ševeningena. Šetnja obalom Severnog mora. Nastavak puta za Haga gde se nalaze sedišta Strateške skupštine, Državnog saveta i Vrhovnog suda (sudnica Haškog tribunala) kao i tri kraljevske palate. Pored toga što je poznat kao administrativni centar Holandije, grad će vas svakako oduševiti i svojom arhitekturom. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak u Amsterdam (cena izleta po osobi 100 €). Noćenje.

3.dan (12.11.2022.) AMSTERDAM

Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili poludnevni fakultativni izlet Giethoorn - Severna Venecija. Poseta živopisnog seoceta Giethoorn koji se nalazi u nacionalnom parku Weerribben-Wieden poznat kao severna Venecija zbog bozbroj kućica pokrivenih slamom izgradjenih na malim tresetnim ostrvima sa preko 170 malih drvenih mostova. Pešačko razgledanje. Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak u Amsterdam. (Cena izleta po osobi  100 €). Noćenje.

4.dan (13.11.2022.) AMSTERDAM – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili odlazak na poludnevni fakultativni izlet Mini Holandska tura (vetrenjače, klompe i sirevi). Poseta živopisnog seoceta Zaanse Schans koji se nalazi nedaleko od grada Zaandam – poznatog po vetrenjačama i tipičnim holandskim drvenim kućicama. Nakon obilaska odlazak do ribarskog gradića Volendam. Gradić se nalazi na obali jezera Markermeer, severno od Amsterdama. Poznat po radionicama klompi, sirevima, tipičnom holanskom arhitekturom i ribljim speciljalitetima. (Cena izleta po osobi  80 €). Slobodno vreme do plaska na aerodrom. Poletanje aviona za Beograd u 20:30 časova (let JU365). Sletanje u Beograd u 22:45 časova. Kraj programa.

Cena obuhvata:

 • Prevoz redovnom linijom Air Serbia na relaciji Beograd-Amsterdam-Beograd, ručni prtljag (1 torba do 8kg, dimenzija 40x20x55cm) kao i jedna torba predatog prtljaga do 23kg
 • transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom
 • smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelu kategorije 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom
 • panoramsko razgledanje Amsterdama
 • troškovi organizovanja putovanja
 • avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 62,08 evra
 • Iznos avio-taksi je podložan promeni a konačan iznos se utvrđuje prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

Cena ne obuhvata:

 • fakultativni izleti i posete/ulaznice (koji se plaćaju na licu mesta)
 • lični troškovi
 • putno zdravstveno osiguranje, koje pokriva i lečenje Covida

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

 • Popunjavanjem on-line upita na sajtu.
 • Dolaskom u agenciju.
 • Rezervacijom putem telefona ili e-maila.

NAČIN PLAĆANJA:

1. Uplata pre putovanja:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora (gotovinski u prostorijama agencije, uplatom na račun ili platnom karticom - VISA, DINA, MAESTRO, MASTER)
 • Ostatak je potrebno uplatiti najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana (u prostorijama agencije, na tekući račun ili platnom karticom).
2. Uplata na rate – čekovi građana:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
 • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem čekova (do 9 rata od datuma prijave).
3. Uplata na rate - administrativana zabrana:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
 • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem administrativne zabrane (do 9 rata od datuma prijave).
Napomene u vezi plaćanja:
 • Čekovi ili administrativna zabrana treba da se dostave najkasnije do 20 dana pred put.
 • Ukoliko želite da platite preko račina firme pošaljite nam podatke od iste i izdaćemo vam predračun / fakturu.
 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate. Kurs možete proveriti ovde.

OSTALE NAPOMENE:

 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi čarter letova (100 putnika). Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
 • Za navedeni aranžman Turistička agencija Lider Travel posreduje u prodaji aranžmana.
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni
 • Za navedeni aranžman Turistička agencija Lider Travel posreduje u prodaji aranžmana.
 • Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi organizatora putovanja Big Blue d.o.o. OTP 121/2021 od 13.10.2021.. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0008716, počev od 01.10.2021. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Na čarter letu prevoznik je Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.
POSEBNE NAPOMENE:
 • Organizator putovanja BIG BLUE GROUP zadržava pravo da usled promene epidemioloških mera koje donose nadležni organi države Srbije, kao i država tranzita ili krajnje destinacije izvrši promenu programa putovanja. Državljanima Republike Srbije koji putuju u inostranstvo preporučujemo da se prethodno detaljno informišu da li je i pod kojim uslovima nameravano putovanje moguće realizovati. Od momenta objavljivanja programa putovanja do momenta realizacije putovanja, moguće su izmene uslova za realizaciju putovanja, ukidanja pojedinih mera ili uvođenja novih. S obzirom da se uslovi putovanja mogu menjati na dnevnoj bazi za realizaciju putovanja, merodavni su uslovi putovanja vazeći na dan početka putovanja. Prilikom uvođenja eventualnih novih epidemioloških mera koje ne utiču na realizaciju ugovorenog putovanja, ne može biti osnov za otkaz putovanja od strane putnika.
 • Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
 • Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
 • Vreme leta navedeno u programu putovanja je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
 • Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.
 • Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike. U cenu takođe nije uključeno obavezno međunarodno putno osiguranje.
 • Platežno sredstvo u većini lokaliteta kao I prodavnica je kartica. Ukoliko se odlučite da plaćate gotovinom predlažemo da ponesete novčanice u manjim apoenima

VAŽNO:

Amsterdam Avionom - grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova; grad boemskog duha i neverovatne atmosfere.
VAŽNO:
 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
 • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
 • PUTNICI SU DUŽNI BITI NA AERODROMU NAJMANJE 2 SATA PRE ZVANIČNOG VREMENA POLETANJA.
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u EU iznosi 6 meseci od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • PROMENA IMENA PUTNIKA NAKON REZERVACIJE MOGUĆA JE SAMO U RETKIM SLUČAJEVIMA UZ TRENUTNU NADOKNADU I ZAVISI ISKLJUČIVO OD AVIO KOMPANIJE PREVOZNIKA.
 • USLOVI ULASKA U HOLANDIJU - https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama
 • Putnici koji ne poseduju sertifikat o vakcinaciji nije dozvoljen ulazak u K. Holandiju, osim licima koja imaju regulisan boravak u K. Holandiji. Državljani Republike Srbije koji poseduju sertifikat o potpunoj vakcinaciji (digitalin zeleni sertifikat) mogu putovati u K. Holandiju pod uslovom da prilože negativan PCR test (ne stariji od 48h) ili negativan antigen test (ne stariji od 24h). Vakcine koje se priznaju su: Pfizer/BioNTech, Moderna, Astrazeneca, Johnson&Johnson, Sinopharm i Sinovac. Licima koja su potpuno vakcinisana neće biti određen karantin. Međutim, u obavezi su da popune tzv. izjavu o karantinu u kojoj će navesti da su izuzeti od obaveze karantina, jer su vakcinisani.

Amsterdam avionom

Amsterdam avionom – grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova; grad boemskog duha i neverovatne atmosfere.

Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture, ali već na drugi pogled shvatićete zašto milioni mladih hrle u Amsterdam -  „grad u kome je skoro sve dozvoljeno“.

Amsterdam avionom

Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u istovremeno kulturni spomenik i nečiji životni prostor. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica.

Red light district i svojevrsne „Coffe shopove“ takođe ne treba zaobići kao jedne od atrakcija boemskog Amsterdama. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima, do odličnog šopinga, ali i vrhunskog noćnog provoda.

Na vrhu stranice pogledajte smeštaj u Amsterdamu koji se nalazi u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, a zatim i rezervišite  Amsterdam avionom za sebe i svoju ekipu! Klikom na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike, i prema tome izabrati željeno putovanje u Amsterdam avionom!

Amsterdam avionom - Šta videti u Amsterdamu?

Putovanje u Amsterdam avionom predstavlja najbolji način da upoznate Holandiju, kroz njegovu karakterističnu arhitekturu, kanale, brodiće i mostove koji stvaraju boemsku atmosferu i najlepše uspomene iz ovog grada.

Amsterdam svoje posetioce uvek ostavi bez daha, zbog toga što je reč o gradu za koji se na prvi pogled stiče utisak da je ostao u sedamnaestom veku, poznatom kao zlatno doba holandske kulture.

Ipak, kada iskusite sve čari najslobodnijeg grada na svetu, shvatićete da vreme u Amsterdamu itekako protiče, dok brojne istorijske i kulturne znamenitosti ostaju da podsete na lepu holandsku prošlost i tradiciju. Naravno tu su i stvari koje bi trebalo znati o Amsterdamu.

Amsterdam avionom

Znamenitosti u Amsterdamu

Malo koji grad može da se pohvali činjenicom da je gotovo svaka građevina u njegovom centru istovremeno i značajan kulturni spomenik, kao što to može Amsterdam.

Kada je u pitanju Amsterdam znamenitosti su “odgovorne” što ovaj grad nazivaju muzejom na otvorenom, budući da je ispunjen znamenitim građevinama i spomenicima, sjajno uklopljenim sa modernim i urbanim segmentima grada kojih ne manjka.

Ljudi širom sveta dolaze da vide znamenitosti u Amsterdamu, ali i sve one atrakcije koje ga čine najprivlačnijim evropskim gradom za mlađe posetioce. Čuveni Red light District i Coffee shop-ove je teško zaobići, a to je ujedno ono što čini pečat ovog grada u očima celog sveta. Naravno ukoliko malo date sebi više oduška i preterate tu je i 10 načina da se rešite mamurluka u Amsterdamu. Verovatno ste čuli mnoge priče o Amsterdamu, i verovatno je većina njih i istinita. Ipak, postoje neke stvari koje je korisno znati, koje nisu toliko očigledne, a koje vam mogu pomoći da bolje isplanirate svoje putovanje u Holandiju.

Amsterdam avionom

Amsterdam putovanje sa najboljom ekipom

Ukoliko to još niste učinili, rezervišite već sada svoje putovanje u Amsterdam avinom sa Lider Travel-om, koja će vam na najbolji način približiti ovaj grad. Na raspolaganju vam stoje naši stručni vodiči, a smeštaj i prevoz će vam pružiti svu potrebnu udobnost i komfor tokom puta!