1/5
Svi polasci
Jul
Avgust
Smeštaj Tip smeštaja14.07. - 17.0725.08. - 28.08
ANKARA: HOTEL STANDARD 3* 1/3 sa doručkomProdato269€
1/2 sa doručkomProdato269€
Smeštaj Tip smeštaja14.07. - 17.0725.08. - 28.08
ANKARA: HOTEL 4* 1/3 sa doručkomProdato299€
1/2 sa doručkomProdato299€
Smeštaj Tip smeštaja14.07. - 17.07
ANKARA: HOTEL STANDARD 3* 1/3 sa doručkomProdato
1/2 sa doručkomProdato
Smeštaj Tip smeštaja14.07. - 17.07
ANKARA: HOTEL 4* 1/3 sa doručkomProdato
1/2 sa doručkomProdato
Smeštaj Tip smeštaja25.08. - 28.08
ANKARA: HOTEL STANDARD 3* 1/3 sa doručkom269€
1/2 sa doručkom269€
Smeštaj Tip smeštaja25.08. - 28.08
ANKARA: HOTEL 4* 1/3 sa doručkom299€
1/2 sa doručkom299€
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Ankara avionom 2022 - Prava stvar ukoliko želite da otputujete u neku svetsku metropolu, a da se pritom cenovno osećate kao u Srbiji.

VAŽNO:

  • PUTNICI SU DUŽNI BITI NA AERODROMU NAJMANJE 2 SATA PRE ZVANIČNOG VREMENA POLETANJA.
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u Tursku iznosi 6 meseci od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  • PROMENA IMENA PUTNIKA NAKON REZERVACIJE MOGUĆA JE SAMO U RETKIM SLUČAJEVIMA UZ TRENUTNU NADOKNADU I ZAVISI ISKLJUČIVO OD AVIO KOMPANIJE PREVOZNIKA.
USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji, u suprotnom je potreban PCR test.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Ankara avionom 2022

Opis destinacija:

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli za putovanje u Ankaru avionom 2022 se nalaze u našoj ponudi. Takođe možete videti cene naših aranžmana, i rezervisati putovanje Ankara avionom 2022. 

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno putovanje u Ankaru. U nastavku teksta možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom neverovatnom mestu u Turskoj, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Ankara avionom 2022 - Ataturkova prestonica 

Srce Turske Republike, Ankara, drugi je po veličini grad Turske nakon Istanbula. Grad leži na granici na istoku između zapada. Evropska i bliskoistočna kultura spojile su i obojile gradsku arhitekturu, hranu, vino, noćni život, modu i umetnost.

Bacite sidro u Ankari, kako mu samo ime govori, i pređite granicu između tradicije i modernosti. Poređenje sa Istanbulom je besmisleno - ravno, skromno okruženje jedva da je stvar nacionalne poezije - ali građanski uspeh ovog dinamičnog grada je osiguran zahvaljujući studentskim potezima i spletkama stranih ambasada.

Glavni grad zemlje, postigao je izuzetan napredak od prašnjave anadolske varoši do današnje moderne arene za međunarodne poslove. Ankara se takođe može pohvaliti sa dva izvanredna spomenika koja su ključna za tursku istorijsku priču - lepo zamišljenim Muzejem anadolskih civilizacija i Anıt Kabirom, kolosalnim priznanjem Ataturku, osnivaču moderne Turske.

Ankara avionom 2022 - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel Ankara avionom 2022 nude sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli u Ankari se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Rezervišite svoje putovanje i spremite se za put koji ćete pamtiti i sigurno prepričavati prijateljima. Pridružite nam se na ovom putovanju i otkrijte magiju koje nudi glavni grad Turske Ankara.