Antalija hoteli sa 5 zvezdica

Prilikom letovanja u Turskoj i Antaliji pored prelepih Antalija plaža, putnike najviše interesuju hoteli i smeštaji iz naše ponude. U ovom tekstu potrudićemo se da vam predstavimo koji su to najbolji Antalija hoteli sa 5 zvezdica u ovom poznatom turističkom centru.

Antalija hoteli sa 5 zvezdica

1. Wind of Lara Hotel & Spa 5*

Wind of Lara hotel & spa 5* – lokacija

Antalija hoteli sa 5 zvezdica

Wind of Lara hotel je udaljen 12 km od aerodroma, 19 km od centra Antalije. Otvoren je 2016. godine i zauzima površinu od 24.000 m².

Ležaljke, suncobrani,peškiri kao i bar na plaži su besplatni za goste hotela. 

Ovaj novoizgrađeni moderni hotel odlikuje se zaista dobrom uslugom. Postoji besplatan šatl bus koji saobraća do plaže.

Sobe:

Hotel ima glavnu sedmospratnu zgradu i ima ukupno: 225 standardnih soba i 12 porodičnih soba. Glavni i 3 a’la carte restorana (italijanski, riblji, turski), 5 barova, 2 sale za konferencije (250-550 osoba), besplatan internet, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja.

Usluga:

All inclusive

2. Cristal Centro Resort 5*

Cristal Centro Resort - lokacija

Cristal Centro Resort

Cristal Centro Resort je udaljen 12 km od aerodroma, 14 km od centra Antalije. Sagrađen je 2007. godine, a poslednji put je renoviran 2019 godine. na površini od 40.000 m2.

Ovaj resort poseduje sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri i bar su besplatni za goste hotela.

Zanimljivost kod ovog hotel je da je sagrađen tako da većina soba u hotelu ima pogled na more.

Sobe:

Hotel se sastoji od jedne osmospratne zgrade i raspolaže sa 304 standardne sobe, 96 family room.

Usluga:

Ultra all inclusive

3. Nirvana Cosmopoliten 5*

Nirvana Cosmopoliten - lokacija

Nirvana Cosmopoliten

Nirvana Cosmopolitan se nalazi na obali mora. Udaljen je 9 km od aerodroma u Antaliji i 12 km od centra Antalije. Otvoren je 2005. godine, a renoviran poslednji put 2019 goidne. i zauzima prostor od 110.000 m².

Unutrašnjost hotela dizajnirana u futurističkom stilu. Hotel se odlikuje prostranim sobama i pruža besplatan smeštaj za dvoje dece.

Sobe:

U glavnoj devetospratnoj zgradi raspolaže sa 513 standardnih soba. Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar (bezalkoholna pića - besplatno), sef (besplatno), bežični internet (plaća se), balkon.

Usluga:

Local and Healthy all inclusive

4. SeaLife Family Resort Hotel 5*

SeaLife Family Resort Hotel - lokacija

SeaLife Family Resort Hotel

SeaLife Family Resort je udaljen 25 kilometara od aerodroma u Antaliji, 5 kilometara od centra Antalije. Hotel je otvoren 1995. godine, a renoviran 2016. godine i prostire se na površini od 7.179 m².

Hotel se nalazi 100 metara od gradske šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

SeaLife family resort je gradski hotel, sa dobrom povezanošću sa tržnim centrima u gradu. Ekonomičan porodičan hotel sa 5*.

Sobe:

Hotel ima 145 standardnih soba, 2 jednosobna junior apartmana sa pogledom na more, 80 dvosobnih family soba. Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon, bežični internet (besplatno).

Usluga:

All inclusive

5. Fame Residence Lara & Spa 5*

Fame Residence Lara & Spa - lokacija

Antalija hoteli sa 5 zvezdica

Fame Residence Lara & Spa je udaljen oko 14 km od aerodroma i 16 km od centra grada, na samoj obali mora. Otvoren je 2006. godine na površini od oko 55 000 m².

Privatna peščana plaža. Bar na plaži. Korišćenje ležaljki, suncobrana, dušeka i peškira za plažu je besplatno za goste hotela.

Jedan od najbolje ocenjenih hotela na Lara plaži. Odlikuje se kompaktnom regijom i dobrom uslugom.

Sobe:

Hotel ima glavnu osmospratnu zgradu koja ima: 332 deluxe soba. Svaka soba ima: kupatilo, fen, centralni klima uređaj, TV, telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno). Nemaju sve sobe balkon.

Usluga:

All inclusive

6. Liberty Hotels Lara 5*

Liberty Hotels Lara - lokacija

Antalija hoteli sa 5 zvezdica

Liberty Hotels Lara je smešten istočno od grada Antalije, na poznatoj Lara plaži. Od aerodroma je udaljen 15 km. Zauzima površinu od 30.000 m2. Počeo je sa radom 2005. a poslednji put je renoviran 2014. godine.

Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži koja ima plavu zastavu. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Jedan od najbolje ocenjenih porodičnih hotela u Turskoj 2016. godine.

Sobe:

Hotel se sastoji iz glavne osmospratne zgrade u kojoj se nalazi 311 soba. Svaka soba ima: sef (besplatno), klima uređaj, fen za sušenje kose, SAT TV, telefon, mini bar (besplatno), WiFi (besplatno) i balkon (osim economy soba).

Usluga:

Ultra all inclusive

7. Royal Wings Hotel 5*

Royal Wings Hotel - lokacija

Antalija hoteli sa 5 zvezdica

Royal Wings Hotel se nalazi oko 15 km od aerodroma i na oko 17 km od centra Antalije na samoj obali mora. Otvoren je 2005. godine, a renoviran za letnju sezonu 2019. godine i zauzima površinu od oko 72.000 m².

Sopstvena peščana plaža. Za goste hotela korišćenje ležaljki, suncobrana, peškira za plažu i bara na plaži je besplatno.

Hotel sa najboljim Aqua parkom u Antaliji i odličnim sadržajima za decu. Preporuka za porodice sa decom.

Hotel se sastoji od desetospratne zgrade i raspolaže sa 390 superior soba. Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive

8. Concorde Deluxe Resort 5*

Concorde Deluxe Resort - lokacija

Concorde Deluxe Resort

Concorde Deluxe Resort je udaljen 12 km od aerodroma u Antaliji i 16 km od centra Antalije. Sagrađen je 2005. godine na površini od 62 000 m², a renoviran je na zimu 2019. godine. Nalazi se na obali.

Privatna peščana plaža. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Luksuzni resort sagrađen u obliku concord aviona, odlikuje se dobrom uslugom i velikim brojem sadržaja za sve tipove gostiju. Hotel ima lepo uređene zelene površine.

Sobe:

Hotel čini sedmospratna glavna zgrada i raspolaže sa 354 standardne sobe. Sve soba imaju fen, telefon, satelitsku tv, mini bar (besplatno), sef (besplatno), bežični internet (besplatno), balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive

9. Delphin imperial 5*

Delphin imperial - lokacija

Delphin imperial

Delphin imperial se nalazi na oko 10 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra grada, na samoj obali mora. Otvoren je 2012. godine i zauzima površinu od 54.000 m².

Ovaj luksuzan hotel je iz poznatog lanca Delphin hotela, sagrađen za letnju sezonu 2012. godine. Odlikuje se dobrom uslugom i prostranim sobama. u superior sobi je moguć smeštaj za 3 odrasle osobe i jednog deteta.

Smešten na obali Sredozemnog mora, ovaj hotel nudi privatnu plažu, jedinstvenu arhitekturu i luksuzan enterijer.

Hotel Delphin se nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. Korišćenje peškira za plažu, ležaljki, suncobrana i dušeka za plažu je besplatno za goste hotela.

Sobe:

Hotel čini devetospratna glavna zgrada i ima 474 superior sobe, 64 junior suite soba, 38 family soba, 21 Lagoon soba. U superior sobi je moguć smeštaj za 3 odrasle osobe i jedno dete.

Usluga:

Ultra all inclusive

10. Titanic Mardan Palace 5*

Titanic Mardan Palace - lokacija

Titanic Mardan Palace

Titanic Mardan Palace udaljen je 15 km od aerodroma u Antaliji i 25 km od centra grada.  Počeo je sa radom 2009. godine, a od 2018. godine je u vlasništvu kompanije Titanic Hotels kada se i dogodila poslednja renovacija.

Titanic Mardan je grandiozno zdanje koje odiše luksuzom na svakom koraku.

Ovaj raskošni rizort poseduje jedan od najvećih bazena na otvorenom u Evropi i 8 à-la-carte restorana. Objekat Titanic Mardan Palace nudi sopstvenu plažu i luksuzne sobe sa toaletnim priborom marke Hermes.

Sobe:

Hotel je podeljen u 3 dela (Anatoljski deo, Evrposki deo, Dolmabahce deo) i raspolaže sa različitim tipovima luksuzno opremljenih soba. Premium room, Deluxe room i family room.

Usluga:

Ultra all inclusive

Našu ponudu za Antaliju možete pogledati na sledećem linku – Antalija letovanje, a celokupnu ponudu za Tursku možete pogledati na linku - Turska letovanje

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs

Autor: Stević Nebojša