Prilikom posete Turskoj i Antaliji pored prelepih Antalija plaža, putnike najviše interesuju hoteli i smeštaji iz naše ponude. U ovom tekstu potrudićemo se da vam predstavimo koji su to najbolji Antalija hoteli u ovom poznatom turističkom centru.

Najtraženiji Antalija hoteli

1. Wind of Lara Hotel & Spa 5*

Wind of Lara hotel & spa 5* – lokacija

wind of lara

Wind of Lara hotel je udaljen 12 km od aerodroma, 19 km od centra Antalije. Otvoren je 2016. godine i zauzima površinu od 24.000 m².

Hotel je udaljen 750 metara od privatne peščane plaže i postoji besplatan šatl bus koji saobraća do plaže. Ležaljke, suncobrani,peškiri kao i bar na plaži su besplatni za goste hotela. Ovaj novoizgrađeni moderni hotel odlikuje se zaista dobrom uslugom. 

Sobe:

Hotel ima glavnu sedmospratnu zgradu i ima ukupno: 225 standardnih soba i 12 porodičnih soba. Glavni i 3 a’la carte restorana (italijanski, riblji, turski), 5 barova, 2 sale za konferencije (250-550 osoba), besplatan internet, unutrašnji bazen, 2 spoljašnja.

2. SeaLife Family Resort Hotel 5*

SeaLife Family Resort Hotel – lokacija

antalija hoteli

SeaLife Family Resort je udaljen 25 kilometara od aerodroma u Antaliji, 5 kilometara od centra Antalije. Hotel je otvoren 1995. godine, a renoviran 2016. godine i prostire se na površini od 7.179 m².

Hotel se nalazi 100 metara od gradske šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit. SeaLife family resort je gradski hotel, sa dobrom povezanošću sa tržnim centrima u gradu. Ekonomičan porodičan hotel sa 5*.

Sobe:

Hotel ima 145 standardnih soba, 2 jednosobna junior apartmana sa pogledom na more, 80 dvosobnih family soba. Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, TV, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon, bežični internet (besplatno).

3. Cristal Centro Resort 5*

Cristal Centro Resort – lokacija

antalija hoteli

Cristal Centro Resort je udaljen 12 km od aerodroma, 14 km od centra Antalije. Sagrađen je 2007. godine, a poslednji put je renoviran 2019 godine. na površini od 40.000 m2.

Ovaj resort poseduje sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri i bar su besplatni za goste hotela. Zanimljivost kod ovog hotel je da je sagrađen tako da većina soba u hotelu ima pogled na more.

Sobe:

Hotel se sastoji od jedne osmospratne zgrade i raspolaže sa 304 standardne sobe, 96 family room.

Najbolji Antalija hoteli sa 4*

4. Falcon Hotel 4*

Falcon hotel – lokacija

Facon hotel

Falcon hotel je udaljen 17 kilometra od aerodroma u Antaliji i 5 km od centra.Sagrađen je 1993. godine, a renoviran 2014. godine i zauzima površinu od 8.000 m². 

Hotel se sastoji se iz pet četvorospratnih zgrada, a izgrađen je na litici iznad mora. Plaža je na pontonu i do plaže se dolazi stepenicama. Falcon hotel ima bar na plaži, a ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 184 standardnih soba, 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama, 33 superior sobe, 4 dvosobne family sobe.

5. Grand Park Lara 4*

Grand Park Lara – lokacija

Grand Park Lara

Grand Park Lara se nalazi 14 km od aerodroma u Antaliji, a od centra grada udaljen je 16 km. Izgrađen je 2013. godine i obuhvata površinu od 35.000 m².

Hotel je udaljen 200 metara od peščane plaže do koje se prelazi ulica. Za goste hotela obezbeđene su ležaljke, suncobrani, dušeci i bar na plaži. Zbog svoje odlične lokacije i velikog broja sadržaja hotel je preporuka za sve tipove putnika.

Sobe:

U hotelskom kompleksu postoji osam zgrada koje imaju ukupno: 328 standardnih soba, 320 dvosobnih family deluxe soba, 240 trosobnih family elite soba.

6. Ramada Resort Lara 4*

Ramada Resort Lara – lokacija

antalija hoteli

Ramada Resort nalazi se na plaži Lara. Hotel je otvoren 2013. godine na površini od 27.000 m² i nalazi se 14 km od aerodroma u Antaliji. 

Hotel je jedan od novijih hotela u Antaliji na plaži Lara. Poznat je po odličnoj usluzi i velikim brojem zanimljivog sadržaja i preporuka je za sve tipove putnika. Nalazi se u drugoj liniji od mora, a privatna peščana plaža je udaljena 350 m. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:

Hotelski kompleks čine četiri osmospratne zgrade u kojima su raspoređene 132 standardne sobe, 132 superior sobe, 132 family suite, 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Hoteli na plaži

7. Melas Lara Hotel 5*

Melas Lara Hotel – lokacija

antalija hoteli

Melas Lara Hotel se na nalazi na plaži Lari, udaljen je od aerodroma 12 km a od centra Antalije 20 km. Otvoren je 2009. a poslednji put je renoviran 2015. godine. Prostire se na površini od 15.000 m2.

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu na kojoj su ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži besplatni za goste hotela. Veoma dobra usluga i veliki broj sadržaja su dovoljna preporuka za izbor ovog hotela.

Sobe:

Hotel čini glavna 12-ospratna zgrada u kojoj je raspoređeno 270 standradnih soba, 10 ekonomičnih soba, 39 family soba.

8. Asteria Kremlin Palace 5*

Asteria Kremlin Palace – lokacija

antalija hoteli

Asteria Kremlin Palace je smešten u oblasti Kundu, na površini od 75.000 m2. Izgrađen je 2003. godine, poslednji put renoviran 2019. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 20 km, od Lare 17 km.

Ulazak u hotel se naziva “Kapija Uskrsnuća”, urađena po uzoru na istu na prilazu Trgu Kremlj u Moskvi. Ceo hotel je napravljen kao replika Crvenog trga u Moskvi.

Hotel poseduje peščanu plažu koja je duga oko 200m. Za goste hotela su besplatni  peškiri, ležaljke, dušeci, suncobrani i bar. Ovaj hotel je preporuka za porodice sa decom.

Sobe:

Hotel se sastoji iz glavne zgrade i 3 bloka. Raspolaže sa ukupno 875 soba, sve su smeštene u zgradama sa 4 ili 6 spratova, sa 10 liftova. Standardnih soba ima 770, 127 family dublex soba, 10 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Luksuzni Antalija hoteli

9. Limak Lara De Luxe Hotel & Resort 5*

Limak Lara De Luxe Hotel & Resort – lokacija

hoteli u antaliji

Limak Lara Resort se nalazi na 13 km od aerodroma u Antaliji, 20 km od centra grada, na samoj obali mora. Resort je otvoren 2006.godine i prostire se na površini od 50.000 m².

Ovaj resort je dizajniran u istočnjačkom stilu i poseduje veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju a posebno za porodice sa decom. Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu. Na plaži su peškiri, suncobrani, dušeci i ležaljke koji su uključeni u cenu.

Sobe:

Hotel ima sa 319 standardnih dvokrevetnih soba, 92 dvosobne family sobe , 15 jacuzzi suite.

10. Delphin imperial 5*

Delphin imperial – lokacija

delphin imperial

Delphin imperial se nalazi na oko 10 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra grada, na samoj obali mora. Otvoren je 2012. godine i zauzima površinu od 54.000 m².

Ovaj luksuzan hotel je iz poznatog lanca Delphin hotela, sagrađen za letnju sezonu 2012. godine. Odlikuje se dobrom uslugom i prostranim sobama. Smešten na obali Sredozemnog mora, ovaj hotel nudi privatnu plažu, jedinstvenu arhitekturu i luksuzan enterijer.

Hotel Delphin se nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. Korišćenje peškira za plažu, ležaljki, suncobrana i dušeka za plažu je besplatno za goste hotela.

Sobe:

Hotel čini devetospratna glavna zgrada i ima 474 superior sobe, 64 junior suite soba, 38 family soba, 21 Lagoon soba. U superior sobi je moguć smeštaj za 3 odrasle osobe i jedno dete.

11. Titanic Mardan Palace 5*

Titanic Mardan Palace – lokacija

titanic mardan palace

Titanic Mardan Palace udaljen je 15 km od aerodroma u Antaliji i 25 km od centra grada.  Počeo je sa radom 2009. godine, a od 2018. godine je u vlasništvu kompanije Titanic Hotels kada se i dogodila poslednja renovacija.

Titanic Mardan je grandiozno zdanje koje odiše luksuzom na svakom koraku. Ovaj raskošni rizort poseduje jedan od najvećih bazena na otvorenom u Evropi i 8 à-la-carte restorana. Objekat Titanic Mardan Palace nudi sopstvenu plažu i luksuzne sobe sa toaletnim priborom marke Hermes.

Sobe:

Hotel je podeljen u 3 dela (Anatoljski deo, Evrposki deo, Dolmabahce deo) i raspolaže sa različitim tipovima luksuzno opremljenih soba. Premium room, Deluxe room i family room.

Našu ponudu za Antaliju možete pogledati na sledećem linku – Antalija 2021, a celokupnu ponudu za Tursku možete pogledati na linku – Turska letovanje 2021

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Telefon: 064/0029370 (Viber/WhatsApp

Email: office@lidertravel.rs

Autor: Stević Nebojša