1/5
Svi polasci
Maj
Jun
Jul
Avgust
Septembar
Smeštaj Tip smeštaja27.05. - 07.06
ASPROVALTA: VILA KATERINA 2 1/5 dupleks90€
1/4 apartman100€
1/3 studio110€
1/3 studio A/C110€
1/3 apartman110€
1/2 studio130€
Smeštaj Tip smeštaja04.09. - 15.0914.09. - 25.09
ASPROVALTA: VILA KATERINA 2 1/5 dupleks139€100€
1/4 apartman149€110€
1/3 studio149€130€
1/3 studio A/C169€140€
1/3 apartman169€140€
1/2 studio169€140€
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Asprovalta 2022 Grčka letovanje - kao jedno od popularnijih letovališta za turiste iz Srbije, predstavlja zaista idealno mesto za porodični odmor sa decom.
 

VAŽNO:

  • Više informacije o COVID uslovima na sledećem linku - informacije o Covid uslovima za ulazak u zemlju
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Asprovalta 2022 

Opis destinacije:

Asprovalta 2022. - Bliži se leto, a vi još uvek ne znate gde ćete provesti, po mnogima, najlepši deo godine - rezervisan za more. Mi smo tu da vam kao i uvek pomognemo, sa našim sjajnim predlozima. Ukoliko ste fan putovanja u Grčku, za vas smo pripremili Asprovalta aranžman za leto 2022.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Asprovaltu 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Asprovalta 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Asprovalta i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Asprovalta 2022 - letovanje za svakoga po nešto

Asprovalta, kao jedno od popularnijih letovališta za turiste iz Srbije, nalazi se na severu Grčke u oblasti Sveti Djordje. Ovaj gradić sa lepim karakterističnim Grčkim kućama, obalom koju zapljuskuje Egejsko more i šetalištem koje vodi sve do obližnjeg mesta Nea Vrasna, predstavlja zaista idealno mesto za porodični odmor sa decom. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Asprovalta utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Kako je Asprovalta jedan od najvećih gradova cele oblasti, ovde možete naći sve što možete poželeti, bilo da vas interesuje šoping, ili neka druga aktivnost. Obližnje jezero Volvi može da vam posluži kao jedna od destinacija, idealnih za opuštajući izlet.

Kao što smo već napomenulil, na samo 500 m od Asprovalte se nalazi odmaralište Nea Vrasna, i ova dva gradića su faktički spojena. Celu oblast Svetog Đorđa, krasi zelenilo, bujna vegetacija i priroda koja prosto odmara oči, što je još jedan pozitivan aspekt letovanja baš na severu Grčke. To što ovu oblast jos čini posebnom je i blizina antičkog grada Stagire, gradić Amfipolis, pećina Alistratis a takodje treba obici i Narodni muzej Asprovalte kao i crkvu Svetog Đorđa gde se čuva ikona ovog sveca doneta još u XVI-XVII veku.

Asprovalta leto

Asprovalta plaže - velika peščana plaža bez gužvi

Regiju Svetog Đorđa karakteriše jedna 10 km duga, peščana plaža, koju odlikuje sitan beli pesak, i koja povezuje sva ova mesta. Kvalitet ove plaže prepoznalo je i Ministarstvo za zaštitu životne sredine, pa se njeni pojedini delovi nalaze pod posebnom zaštitom. Ova prelepa plaža je takođe mnogo puta bila nagrađivana Evropskom plavom zastavicom, koja se pre svega odnosi na čistoću mora, a dodeljuje se na godišnjem nivou.

Na ovoj plaži nikada nema gužve, pa se bez problema možete opustiti i uživati u prijatnoj atmosferi, naročito ako je gužva ono što vam često smeta. Ulaz u more je postepen što je odlično ukoliko imate malu decu.

Noćni život i kulturne aktivnosti Asprovalte

Noćni život je koncentrisan upravo u barovima na plaži, gde se stalno organizuju žurke. Pre toga uvek možete svratiti u neki od restorana ili taverni na obali, i uživati u nekom od brojnih specijaliteta lokalne kuhinje.

Kada je reč o kulturnim aktivnostima, ovde ćete se susresti sa pozorišnim predstavama, izložbama raznih autora, koncertima na otvorenom, a često se organizuju i čuvene grčke večeri, koje definitivno morate posetiti. 

 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Grčkoj možete pogledati ovde:
Grčka letovanje 2022