1/5
Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ATINA: HOTEL ACHILLION 3* 1/3 sa doručkom130€
1/2 sa doručkom150€
Smeštaj Tip smeštaja29.12. - 03.01
ATINA: HOTEL ACHILLION 3* 1/3 sa doručkom130€
1/2 sa doručkom150€
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Atina Nova godina 2023 - Doček Nove godine i najluđa novogodišnja noć u grčkoj prestonici, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu!

Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2023
 

VAŽNO:

  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) na polazak iz Beograda, Kragujevca i Niša.
  • Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava za 10€. 
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Atina Nova godina 2023.

Opis destinacije:

Atina Nova godina 2023 -  Dočekajte najluđu noć u grčkoj prestonici, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu! Putovanje u Atinu uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno grčko gostoprimstvo i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da je posete i zimi!

Aranžmani za Atinu u organizaciji Lider travel-a uključuju obilazak najvećih atrakcija grada, zanimljive izlete i jedinstven provod po kome se naša putovanja pamte. Odlična organizacija, stručni vodiči i detaljno razrađen plan i program putovanja, pružiće vam mogućnost da upoznate Atinu na najlepši način, u njenom prazničnom izdanju. 

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Atini se nalaze u našoj ponudi. Takođe možete videti cene naših aranžmana, i rezervisati novogodišnje putovanje u Atinu.

Klikom na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Atina Nova godina 2023. putovanje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o grčkoj prestonici, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Atina Nova godina 2021

Putovanje u Atinu - upoznajte kolevku zapadne civilizacije

Atina kao grad bogova i mitova je jedan od najstarijih svetskih gradova, čija je zabeležena istorija duga čak 3400 godina. Danas je glavni i najveći grad Grčke, dok je antička Atina bila moćan grad-država, i poznati obrazovni i filozofski centar iz koga je potekla demokratija. 

Rodno je mesto Sokrata, Sofokla, Perikla i drugih antičkih velikana, a njena prošlost je danas čini ogromnom atrakcijom za ljubitelje antičke istorije, koji dolaze iz celog sveta da vide Atinu. 

Najveće atrakcije u Atini su Akropolj arheološki dragulj starog svetapozorišta kojih ima čak 148 u ovom gradu, hram Zevsa Olimpijskog, stadion Panatinaiko, Dionisovo pozoršte i mnoge druge. Ovaj grad uvek pruža mogućnost fenomenalnih izleta i celodnevnog razgledanja, pa je putovanje u Atinu uvek dobar izbor za avanturiste i istraživače!

Atina Nova godina 2021

Zašto rezervisati putovanje Atina Nova godina 2023.?

Prelepa Atina za praznike izgleda još raskošnije nego u svom uobičajenom izdanju, pa ćete Akropolj i sve druge simbolične znamenitosti ovog grada doživeti na jedan poseban i nov način. Novogodišnji duh u Atini podrazumeva veselu atmosferu i novogodišnje ukrase na ulicama i u ugostiteljskim objektima, ali ne i tako niske temperature na koje smo navikli tokom zimskih meseci. 

Ljubitelji šetnji, istraživanja i razgledanja imaće pune ruke “posla” na ovom putovanju, a oni koji bi da se odmore pre svega, mogu posetiti niz restorana, kafića i sličnih sadržaja koje ovaj grad nudi. Grčka kuhinja je vrlo autentična i ukusna, pa nema sumnje da će putovanje u Atinu prijati svim vašim čulima!

Atina Nova godina 2021

Lider Travel druženje -  Atina Nova godina 2023.

Novogodišnje putovanje u Atinu u organizaciji Lider Travel ekipe obećava nezaboravan provod i najlepše uspomene koje zajedno stvaramo na izletima, u obilascima i na najboljim žurkama koje su lična karta naših aranžmana! 

Naši iskusni vodiči će vam predstaviti najlepšu stranu Atine, a detaljno isplaniran program i plan putovanja će zadovoljiti sva vaša interesovanja u pogledu ove destinacije i njene ponude!