1/5

O Smeštaju

 
Destinacija: Lambi, KOS, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive- „sve uključeno“, doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela); užina, konzumiranje alkoholnog i bezalkoholnog domaćeg pića.

Lokacija: hotelski kompleks  na peščano-šljunkovitoj plaži sa prirodnim hladom, idealan za porodice. Od grada Kosa udaljen oko 2km a od aerodroma 30km.

Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, lobi bar, restoran, Wi-Fi (besplatno), 2 bazena, 1deciji bazen, taverna, bar pored bazena, teren za odbojku na plaži, teniski teren (uz doplatu),autobuska stanica ispred hotela. Ležaljke i suncobrani na bazenu (besplatno), na plaži (uz doplatu).

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, fen, SAT-TV, mini bar, Wi-Fi (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon/terasa.

Napomena: hotel ima glavnu i aneks zgradu i bungalove. Raspored soba vrši recepcija. Krevetac (na upit, uz doplatu).

 

Atlantis -All Inclusive koncept

Glavni restoran:

07:00-09:30 doručak – švedski sto-samoposluženje

12:30-14:30 ručak – švedski sto-samoposluženje

19:00-21:30 večera – švedski sto-samoposluženje

(tokom ručka i večere besplatni sokovi, točeno pivo, domaće vino na čašu)

 

Restoran pored bazena:

12:30-14:30 ručak – švedski sto-samoposluženje

19:00-21:30 večera – švedski sto-samoposluženje

(tokom ručka i vecere besplatni sokovi, točeno pivo , domaće vino na čašu)

 

Bar: 19:00-23:00

(čaj, kafa, sokovi, točeno pivo, domaće vino, odredjene vrste alkoholnih pića, kokteli sa domaćim alkoholnim pićima)

 

Bar pored bazena: 10:00-19:00

(topla i hladna užina, sladoled, kafa, čaj, sokovi, točeno pivo, domaće vino, odredjene vrste alkoholnih pića, kokteli sa domaćim alkoholnim pićima)

 

Bar pored bazena: 19:00-23:00

(kafa, čaj, sokovi, točeno pivo, domaće vino, odredjene vrste alkoholnih pića, kokteli sa domaćim alkoholnim pićima)

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti