Barselona Nova godina 2024 avionom | 5 dana / 4 noćenja

1/5
Cena PO OSOBI od:
799€
Avio
ID aranžmana: 331
Ovaj aranžman gleda još 5 osoba.

Cene sa prevozom po osobi

Smeštaj Tip smeštaja 29.12. -
02.01.
Barselona: Sansi Diputacio Hotel
1/2 sa doručkom799€
1/1 sa doručkom1035€

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.
Filteri
Kategorija smeštaja
 • 1
Tip smestaja
Vrsta usluge
 • 1
Hotel u okviru ovog aranžmana
O hotelu:

Sansi Diputacio Hotel 4* | Barselona Lokacija: Hotel Sansi Diputacio 4* smešten je u okrugu Eixample, na 400m od Katalonskog trga, u srcu Barselone. Mnoštvo kafića, barova, prodavnica se nalaze u blizini ovog smeštajnog objekta.Trg Katalonija i Ulica Rambla udaljeni oko 500 metara. Mnoštvo kafića,... Pročitaj detaljno

Avio
po osobi već od
799€
Cene variraju od datuma putovanja

Polazak/povratak: 29.12.2023. - 02.01.2024. 5 dana (4 noćenja) – redovna linija Wizz Air

1. dan BEOGRAD – BARSELONA (29.12.2023.)

Sastanak i čekiranje putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” u 17:00 sati. Poletanje za Barselonu u 19:30 sati (let Wizz Air W6 4115). Dolazak u Barselonu u 22:15 sati. Transfer do hotela. Noćenje.

2. dan BARSELONA (30.12.2023.)

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Hram Sveta porodica “Sagrada Familia”, avenija Dijagonal, kuće Mila i Batljo, nova Barselona, Španski trg, Monžuik i Olimpijski prsten sa stadionom, Kalatravin toranj, Kolumbov spomenik. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne ili mogućnost fakultativnog obilaska Akvarijuma. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana - 35 akvarijuma, 11.000 životinja i 450 različitih vrsta, podvodni túnel dugačak 80 metara, šest miliona litara vode i ogroman Okeanarijum, jedini u Evropi, pretvorio je Akvarijum u jedinstveni centar koji je posetilo više od 14 miliona turista. Slobodno popodne. Noćenje.

3. dan BARSELONA (31.12.2023.)

Doručak. Slobodan dan za individualni razgled grada, kupovinu ili na fakultativni izleti Đirona i Figeras. Vožnja do Đirone, grada na severoistoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula, koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta ekscentričnom Teatru muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. (Cena izleta oko 75 € ). Povratak u Barselonu. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

4. dan BARSELONA (01.01.2024.)

Doručak. Slobodni dan za individualni razgled grada, kupovinu ili fakultativni izlet za Tibidabo, poseta parku Ciutadel i etno selu Pueblo Espanjol u podnožju Monžuika. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Ciutadela, koji se prostire na 30 hektara a nalazi se u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Odlazak do etno sela Pueblo Espanjol i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20.veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. (Cena izleta oko 55 evra). U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče u „Tablao Cordobes“ (Cena izleta: ulaznica za flamenko show i piće oko 45 evra ili ulaznica za flamneko show, piće i večera oko 80 evra). Noćenje.

5. dan BARSELONA (02.01.2024.)

Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 12:00 sati. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 21:55 sati (let Wizz Air W6 4116). Sletanje u Beograd u 00:25 sati. Kraj programa.

VAŽNE NAPOMENE NA REDOVNOJ LINIJI WizzAir Polazak/povratak: 29.12.2023. - 02.01.2024. 5 dana (4 noćenja)

Obuhvata:

 • Prevoz putnika redovnom linijom kompanije WizzAir na relaciji Beograd – Barselona – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama;
 • Grupni transfer autobusom od aerodroma u Barseloni do izabranog hotela u odlasku i povratku;
 • Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča;
 • Četiri noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi odabranih usluga;
 • Usluge vodiča kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku i troškove organizovanja putovanja;
 • Prtljag – dva komada prtljaga: ručni prtljag i torba sa točkićima. Ručni prtljag do 10 kilograma, koji može biti sa točkićima ili bez, 40 x 30 x 20 cm. Prtljag mora da stane ispod sedišta ili ispred vas. Prtljag može biti torba za laptop, ženska tašna ili mali ranac. Torba sa točkićima do 10 kilograma, 55 x 40 x 23 koja mora da stane u odeljak iznad glave. U dozvoljene dimenzije ne ulaze ručke na torbi / točkići; međutim točkići mogu maksimalno da uvećaju veličinu torbe za 5cm.

Ne obuhvata:

 • Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po osobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 3.80 € za hotele sa 4*. Boravišna taksa se plaćaju na licu mesta prilikom prijave ili odjave iz smeštajnog objekta.
 • Dodatni prtljag je moguće platiti na aerodromu i tom prilikom će se primenjivati trenutno važeće cene kompanije WizzAir i aerodrome “Nikola Tesla”. Čekirani prtljag u sezoni maksimalno do 20kg: oko 79 evra (po letu, po putniku i po torbi); čekirani prtljag u sezoni maksimalno do 32kg: oko 110 evra (po letu, po putniku i po torbi). Cene su objavljenje prema važećem cenovniku kompanije Wizz Air na dan objavljivanja ovog programa.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

 • Popunjavanjem on-line upita na sajtu.
 • Dolaskom u agenciju.
 • Rezervacijom putem telefona ili e-maila.

NAČIN PLAĆANJA:

1. Uplata pre putovanja:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora (gotovinski u prostorijama agencije, uplatom na račun ili platnom karticom - VISA, DINA, MAESTRO, MASTER)
 • Ostatak je potrebno uplatiti najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana (u prostorijama agencije, na tekući račun ili platnom karticom).
2. Uplata na rate – čekovi građana:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
 • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem čekova (do 20.12.2023.)
3. Uplata na rate - administrativana zabrana:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
 • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem administrativne zabrane (do 20.12.2023.)
Napomene u vezi plaćanja:
 • Čekovi ili administrativna zabrana treba da se dostave najkasnije do 20 dana pred put.
 • Ukoliko želite da platite preko račina firme pošaljite nam podatke od iste i izdaćemo vam predračun / fakturu.
 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate. Kurs možete proveriti ovde.

OSTALE NAPOMENE:

 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi čarter letova (100 putnika). Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.
 • Za navedeni aranžman Turistička agencija Lider Travel posreduje u prodaji aranžmana.
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni
 • Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi organizatora putovanja Big Blue d.o.o. OTP 121/2021
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Na čarter letu prevoznik je Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.

VAŽNO:

Barselona avionom Nova godina 2024 - Najbolji način da ispratite staru i dočekate Novu godinu jeste upravo u glavnom gradu Katalonije - Barseloni.

VAŽNO:

 • Više informacije o COVID uslovima i vizama na sledećem linku - informacije o Covid uslovima i vizama
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Barselona avionom Nova godina 2024

Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2024

Barselona avionom Nova godina 2024 - Najbolji način da ispratite staru i dočekate Novu godinu jeste upravo u glavnom gradu Katalonije. Uz neke od najpoznatijih svetskih znamenitosti, španske specijalitete, vatromet na ulicama Barse, i turističku agenciju Lider Travel, doček Nove godine u Barseloni ćete sigurno pamtiti, i prepričavati!

Aranžmani za Barselonu za doček Nove godine 2024. koje smo pripremili za vas podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova ovog grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa prelepom Barsom.

Na samom dnu stranice možete videti koji hoteli u Barseloni se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati doček Nove godine u Barseloni 2024. za sebe i svoju ekipu!

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Barselona avionom Nova godina putovanje za sebe, porodicu ili društvo.

Barselona avionom Nova godina 2024 - Sunčana Španija

Kraljevina Španija smeštena je na jugozapadu Evrope, zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva. Njen južni i istočni deo zapljuskuje Sredozemno more, dok severni i severozapadni deo izlazi na Atlantski okean. Španija je evropska država koja je po svom položaju najbliža afričkom kontinentu, tako da su Gibraltarska vrata vekovima ovde prenosila uticaje iz “velike pustinje”.

Sredozemna obala Španije ima najveći broj sunčanih sati u Evropi, što je čini jednom od najposećenijih turističkih destinacija u Evropi. Iberijsko poluostrvo bilo je stecište mnogih civilizacija, naroda i kultura što je doprinelo raznolikom istorijskom i kulturnom bogatstvu.

Barselona - dom Gaudija - Barselona avionom Nova godina 2024

Barselona je katalonska lepotica je nadaleko čuvena kako po svojoj arhitekturi tako i po duhu koji čuva u svojim ulicama i bulevarima. Barselona je bila muza i inspiracija čuvenog Gaudija, čije remek delo predstavlja simbol ovog prelepog grada. Sagrada Familia, nedovršena katedrala predstavlja neverovatan spoj ogromne gotičke katedrale i svemirskog broda iz SF filmova.

Teško za opisati ili zamisliti, obilazak Barselone mora se videti i doživeti. Barselona predstavlja kombinaciju različitih kultura i istorijskih uticaja, svojom autentičnošću i raskošnom lepotom nagrađuje sve svoje posetioce.

Da li ste znali? - Barselona avionom Nova godina 2024

 • Luka u Barseloni najveća u Evropi sa oko 3.6 miliona prolazaka kruzera godišnje.
 • U Barseloni nalazi se 9 mesta pod zaštitom Uneskoa, od kojih je 7 delo Antonija Gaudija.
 • Najpopularnija ulica u Barseloni zove se La Rambla, dugačka je 1.2 km mesto okupljanja i turista i građana Barselone.
 • Španci piju 11,2 litara čistog alkohola po osobi godišnje, što je skoro duplo više od svetskog proseka (6,2 litra).
 • National Geographic proglasio je Barselonu za „najbolji plažni grad“.