1/5
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Barselona avionom Nova godina 2022 - Najbolji način da ispratite staru i dočekate Novu godinu jeste upravo u glavnom gradu Katalonije - Barseloni.

 

VAŽNO:

 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
 • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
 • U SLUČAJU OTKAZA ARANŽMANA AGENCIJA ZADRŽAVA KOMPLETAN IZNOS UPLATE. POVRAĆAJ NOVCA NIJE MOGUĆ.
 • PUTNICI SU DUŽNI BITI NA AERODROMU NAJMANJE 2 SATA PRE ZVANIČNOG VREMENA POLETANJA.
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u EU iznosi 6 meseci od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 • PROMENA IMENA PUTNIKA NAKON REZERVACIJE MOGUĆA JE SAMO U RETKIM SLUČAJEVIMA UZ TRENUTNU NADOKNADU I ZAVISI ISKLJUČIVO OD AVIO KOMPANIJE PREVOZNIKA.
 • USLOVI ULASKA U ŠPANIJU - https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama
PRODAJNA MESTA:
 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Barselona avionom Nova godina 2022

Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2022

Barselona avionom Nova godina 2022 - Najbolji način da ispratite staru i dočekate Novu godinu jeste upravo u glavnom gradu Katalonije. Uz neke od najpoznatijih svetskih znamenitosti, španske specijalitete, vatromet na ulicama Barse, i turističku agenciju Lider Travel, doček Nove godine u Barseloni ćete sigurno pamtiti, i prepričavati!

Aranžmani za Barselonu za doček Nove godine 2022. koje smo pripremili za vas podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova ovog grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa prelepom Barsom.

Na samom dnu stranice možete videti koji hoteli u Barseloni se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati doček Nove godine u Barseloni 2022. za sebe i svoju ekipu!

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Barselona avionom Nova godina putovanje za sebe, porodicu ili društvo. 

Ljoret de Mar - Sunčana Španija - Barselona avionom Nova godina 2022

Kraljevina Španija smeštena je na jugozapadu Evrope, zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva. Njen južni i istočni deo zapljuskuje Sredozemno more, dok severni i severozapadni deo izlazi na Atlantski okean. Španija je evropska država koja je po svom položaju najbliža afričkom kontinentu, tako da su Gibraltarska vrata vekovima ovde prenosila uticaje iz “velike pustinje”.

Sredozemna obala Španije ima najveći broj sunčanih sati u Evropi, što je čini jednom od najposećenijih turističkih destinacija u Evropi. Iberijsko poluostrvo bilo je stecište mnogih civilizacija, naroda i kultura što je doprinelo raznolikom istorijskom i kulturnom bogatstvu.

Barselona - dom Gaudija - Barselona avionom Nova godina 2022 

Barselona je katalonska lepotica je nadaleko čuvena kako po svojoj arhitekturi tako i po duhu koji čuva u svojim ulicama i bulevarima. Barselona je bila muza i inspiracija čuvenog Gaudija, čije remek delo predstavlja simbol ovog prelepog grada. Sagrada Familia, nedovršena katedrala predstavlja neverovatan spoj ogromne gotičke katedrale i svemirskog broda iz SF filmova.

Teško za opisati ili zamisliti, obilazak Barselone mora se videti i doživeti. Barselona predstavlja kombinaciju različitih kultura i istorijskih uticaja, svojom autentičnošću i raskošnom lepotom nagrađuje sve svoje posetioce.

Da li ste znali? - Barselona avionom Nova godina 2022

 • Luka u Barseloni najveća u Evropi sa oko 3.6 miliona prolazaka kruzera godišnje.
 • U Barseloni nalazi se 9 mesta pod zaštitom Uneskoa, od kojih je 7 delo Antonija Gaudija.
 • Najpopularnija ulica u Barseloni zove se La Rambla, dugačka je 1.2 km mesto okupljanja i turista i građana Barselone.
 • Španci piju 11,2 litara čistog alkohola po osobi godišnje, što je skoro duplo više od svetskog proseka (6,2 litra).
 • National Geographic proglasio je Barselonu za „najbolji plažni grad“.
>