1/5
Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
BEČ: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom135€
1/2 sa doručkom150€
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
BEČ: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom135€
1/2 sa doručkom150€
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Doček Nove godine 2023 Beč - provedite novogodišnje praznike sa svojom najdražom osobom, pod svetlima najlepše evropske prestonice.

 
Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2023
 
VAŽNO:
 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
 • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
 • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Novog Sada i Beograda.
 • VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U AUSTRIJU: https://mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/austrija
 • Doplata za 1/1 sobu 30 € - 1 noćenje 70€ - 2 i 3 noćenja (isključivo na upit)
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 30 evra (isključivo na upit)
 • Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 evra na cenu aranžmana
 • Dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana
 • Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Beč Nova godina

Opis destinacije:

Beč Nova godina 2023 - provedi novogodišnje praznike pod svetlima najlepše evropske prestonice! Putovanje u Beč je uvek odlična ideja, ali novogodišnja avantura u ovom gradu je poseban doživljaj koji će vas uvesti u novi januar na najlepši način.

Beč je, kao svetska prestonica klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, jedan od najposećenijih gradova na svetu, a oni koji se odluče za doček Nove godine u Beču, tvrde da je grad najlepši pod svetlima vatrometa i novogodišnjih ukrasa koji mu daju poseban šarm.

Novogodišnja poseta Beču uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji Lider Travel tima, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najlepše delove grada i sve ono što u Beču treba videti.

Utisci iz Beča za Novu godinu sigurno će vam ostatiti dugo u pamćenju, a veselo novogodišnje putovanje u Beč pružiće vam dovoljno prostora za upoznavanje grada i uživanje u prazničnim čarolijama. Kada otkuca ponoć 31. decembra, uverićete se da Beč za Novu godinu postaje najbajkovitiji grad na svetu.

Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije o smeštaju, izletima, prijavi i sadržaju aranžmana, a tu je i detaljno razrađen program putovanja za vas i vaše društvo. Ukoliko i vaša ekipa želi da poseti Beč Nova godina 2023 je idealna prilika da to učinite zajedno!

Beč Nova godina

Beč Nova godina 2023 - Putovanje u grad impresivnih znamenitosti

Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta.

Dvorovi, palate, parkovi i živopisna arhitektura odolevaju vremenu, predstavljajući ličnu kartu austrijske prestonice, a čini se da su danas raskošniji nego vekovima ranije kada su podignuti. Naravno mi smo za Vas pripremili i sjajan blog o tome šta videti u Beču, kako bismo Vam olaksali boravak u ovom prelepom gradu.

Beč je jedan od onih gradova koji će vas impresionirati i leti i zimi, pa ne čudi što doček Nove godine u Beču uvek okuplja turiste iz svih krajeva sveta. Njegova urbana strana ga čini jednim od najmodernijih evropskih gradova, a savršeno se uklapa sa tradicionalnim arhitektonskim i kulturnim obeležjima grada.

Beč Nova godina

Beč Nova godina 2023 - Doček koji je po mnogo stvari zaista poseban

Nova godina u Beču nikada nije sasvim običan doček, budući da ovaj grad može da vam ponudi široku lepezu zanimljivosti i događaja. Neke od novogodišnjih atrakcija koje vam može ponuditi samo Beč, jestu veliki Novogodišnji koncert Bečke filharmonije i bečki božićni vašari, po kojima je grad prepoznatljiv i unikatan među evropskim prestonicama, a tu su i klubovi, restorani i trgovi koji takođe plene prazničnom euforijom.

Najlakši način da produžite svoje putovanje je da delić putovanja ponesete sa sobom. Ukoliko želite da Beč donesete u svoj dom, ili da jedan njegov delić poklonite dragoj osobi, po nama je to najbolje kroz najlepše suvenire i pokloni iz Beča, koji čuvaju duh nekadašnje prestonice Austrougarske monarhije.

Sva putovanja su na svoj način posebna, ali kada je u pitanju Nova godina Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u obilasku evropskih metropola.

beč nova godina

Beč Nova godina 2023 uz Lider Travel tim

Turistička agencija Lider Travel se pobrinula da Beč putovanje i Novu godinu doživite na najbolji način, pa je pažljivo isplanirala svaki segment putovanja i uključila u aranžman fenomenalne izlete. Mi smo pripremili najbolje ponude putovanja, ali na vama je ipak da napravite svoja novogodišnja iskustva iz Beča kreirate aranžman po svojoj meri i osetite magiju ovog grada.

Prepustite organizaciju novogodišnjeg putovanja našem profesionalnom timu, a vi se posvetite novogodišnjoj magiji i prazničnim svetlima prelepe austrijske prestonice. Rezervišite svoje putovanje na vreme - čekamo vas na nezaboravnom Lider Travel novogodišnjem putovanju u Beč!