1/5
Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
BEČ: HOTEL OEKOTEL KORNEUBURG 3* 1/3 sa doručkom109€
1/2 sa doručkom119€
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
BEČ: HOTEL OEKOTEL KORNEUBURG 3* 1/3 sa doručkom109€
1/2 sa doručkom119€
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.
Beč Nova godina 2022 - provedite novogodišnje praznike sa svojom najdražom osobom, pod svetlima najlepše evropske prestonice.
Ostale aranžmane za Beč možete pogledati na sledećim linkovima:
Beč putovanje
Celokupnu ponudu aranžmana za doček Nove godine možete pogledati na sledećem linku:
Doček Nove godine 2022
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Novog Sada i Beograda.
  • Za polazak iz Niša i Kragujevca, cena iz tabele se uvećava za 16 evra. Prevoz iz Niša i Kragujevca biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
  • VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U AUSTRIJU: https://mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/austrija
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
PRODAJNA MESTA:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24

Beč Nova godina

Opis destinacije: 

Beč Nova godina 2022 - provedi novogodišnje praznike pod svetlima najlepše evropske prestonice! Putovanje u Beč je uvek odlična ideja, ali novogodišnja avantura u ovom gradu je poseban doživljaj koji će vas uvesti u novi januar na najlepši način.

Beč je, kao svetska prestonica klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, jedan od najposećenijih gradova na svetu, a oni koji se odluče za doček Nove godine u Beču, tvrde da je grad najlepši pod svetlima vatrometa i novogodišnjih ukrasa koji mu daju poseban šarm.

Novogodišnja poseta Beču uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji Lider Travel tima, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najlepše delove grada i sve ono što u Beču treba videti.

Utisci iz Beča za Novu godinu sigurno će vam ostatiti dugo u pamćenju, a veselo novogodišnje putovanje u Beč pružiće vam dovoljno prostora za upoznavanje grada i uživanje u prazničnim čarolijama. Kada otkuca ponoć 31. decembra, uverićete se da Beč za Novu godinu postaje najbajkovitiji grad na svetu.

Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije o smeštaju, izletima, prijavi i sadržaju aranžmana, a tu je i detaljno razrađen program putovanja za vas i vaše društvo. Ukoliko i vaša ekipa želi da poseti Beč Nova godina 2022 je idealna prilika da to učinite zajedno!

Beč Nova godina

Beč Nova godina 2022 - Putovanje u grad impresivnih znamenitosti

Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta.

Dvorovi, palate, parkovi i živopisna arhitektura odolevaju vremenu, predstavljajući ličnu kartu austrijske prestonice, a čini se da su danas raskošniji nego vekovima ranije kada su podignuti. Naravno mi smo za Vas pripremili i sjajan blog o tome šta videti u Beču, kako bismo Vam olaksali boravak u ovom prelepom gradu. 

Beč je jedan od onih gradova koji će vas impresionirati i leti i zimi, pa ne čudi što doček Nove godine u Beču uvek okuplja turiste iz svih krajeva sveta. Njegova urbana strana ga čini jednim od najmodernijih evropskih gradova, a savršeno se uklapa sa tradicionalnim arhitektonskim i kulturnim obeležjima grada.

Beč Nova godina

Beč Nova godina 2022 - Doček koji je po mnogo stvari zaista poseban

Nova godina u Beču nikada nije sasvim običan doček, budući da ovaj grad može da vam ponudi široku lepezu zanimljivosti i događaja. Neke od novogodišnjih atrakcija koje vam može ponuditi samo Beč, jestu veliki Novogodišnji koncert Bečke filharmonije i bečki božićni vašari, po kojima je grad prepoznatljiv i unikatan među evropskim prestonicama, a tu su i klubovi, restorani i trgovi koji takođe plene prazničnom euforijom.

Najlakši način da  produžite svoje putovanje je da delić putovanja ponesete sa sobom. Ukoliko želite da Beč donesete u svoj dom, ili da jedan njegov delić poklonite dragoj osobi, po nama je to najbolje kroz najlepše suvenire i pokloni iz Beča, koji čuvaju duh nekadašnje prestonice Austrougarske monarhije.

Sva putovanja su na svoj način posebna, ali kada je u pitanju Nova godina Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u obilasku evropskih metropola.

beč nova godina

Beč Nova godina 2022 uz Lider Travel tim

Turistička agencija Lider Travel se pobrinula da Beč putovanje i Novu godinu doživite na najbolji način, pa je pažljivo isplanirala svaki segment putovanja i uključila u aranžman fenomenalne izlete. Mi smo pripremili najbolje ponude putovanja, ali na vama je ipak da napravite svoja novogodišnja iskustva iz Beča kreirate aranžman po svojoj meri i osetite magiju ovog grada.

Prepustite organizaciju novogodišnjeg putovanja našem profesionalnom timu, a vi se posvetite novogodišnjoj magiji i prazničnim svetlima prelepe austrijske prestonice. Rezervišite svoje putovanje na vreme - čekamo vas na nezaboravnom Lider Travel novogodišnjem putovanju u Beč!

Plan puta

1. dan Beograd – Novi Sad – Mađarska – Austrija:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan / Beč – Doček Nove godine (fakultativno):

Dolazak u Beč u ranim jutarnjim časovima. Sledi  prva info tura i upoznavanje Beča u pratnji vodiča: Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Opera, Univerzitet, Hofburg - kompleks imeprijalnih palata, katedrala Sv. Stefana, koja poseduje najčuvenije zvono u Evropi “Pumerin”, koje danas zvoni samo za Novu godinu.. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje grada. Nakon obilaska povratak i smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak na doček Nove Godine u Beču koji se tradicionalno održava na ulicama i gradskim trgovima. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan / Šenbrun – Belvedere (fakultativno):

Doručak. Fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Šenbrun, letnje imperijalne rezidencije Habzburgovaca. Šetnja kroz park koji ga okružuje i obilazak unutrašnjosti dvorca. UNESCO je Šenbrunsku palatu 1996. god. uvrstio na listu Svetske baštine. Zatim sledi poseta još jednoj raskošnoj palati Belvedere, barokni dvorac  iz XVIII veka. Danas je kompleks Belvedere pretvoren u muzej. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan Parndorf (fakultativno) – Austrija – Mađarska:

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta tržnog centra Parndorf, koji je veoma poznat u Evropi po radnjama najpoznatijih svetskih robnih marki. Vreme predviđeno za kupovinu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja preko Mađarske i Srbije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

5. dan / Srbija – Novi Sad – Beograd:

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

 
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti
>