1/5
Svi polasci
Avgust
Septembar
Oktobar
Smeštaj Tip smeštaja18.08. - 22.08
BEČ: HB 1 NEUDORF 3* 1/3 sa doručkom109€
1/2 sa doručkom109€
Smeštaj Tip smeštaja18.08. - 22.08
BEČ: ARION CITY HOTEL 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja08.09. - 12.0922.09. - 26.09
BEČ: HB 1 NEUDORF 3* 1/3 sa doručkom109€
1/2 sa doručkom109€
Smeštaj Tip smeštaja08.09. - 12.0922.09. - 26.09
BEČ: ARION CITY HOTEL 4* 1/3 sa doručkom129€
1/2 sa doručkom129€
Smeštaj Tip smeštaja06.10. - 10.1020.10. - 24.10
BEČ: HB 1 NEUDORF 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja06.10. - 10.1020.10. - 24.10
BEČ: ARION CITY HOTEL 4* 1/3 sa doručkom129€129€
1/2 sa doručkom129€129€
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Beč putovanje - posetite svetsku prestonicu klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, koji je jedan od najposećenijih gradova na svetu.

 

VAŽNO:

  • Više informacije o COVID uslovima i vizama na sledećem linku - informacije o Covid uslovima i vizama
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Beč putovanje

Opis destinacije:

Beč putovanje - Putovanje u glavni grad Austrije je uvek odlična ideja. Beč je, kao svetska prestonica klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, jedan od najposećenijih gradova na svetu.

Poseta Beču uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji naše agencije, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najlepše delove grada i sve ono što u Beču treba videti.

Putovanje u Beč pruža dovoljno prostora za upoznavanje grada i uživanje u njegovim čarolijama, a obilaskom njegovih ulica uverićete se da je Beč jedan od najbajkovitiji gradova na svetu. 

Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije o smeštaju, izletima, prijavi i sadržaju aranžmana, a tu je i detaljno razrađen program putovanja za vas i vaše društvo. Ukoliko i vaša ekipa želi da poseti Beč  ovo je idealna prilika da to učinite zajedno!

Beč putovanje

Beč putovanje - grad impresivnih znamenitosti

Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta. Dvorovi, palate, parkovi i živopisna arhitektura odolevaju vremenu, predstavljajući ličnu kartu austrijske prestonice, a čini se da su danas raskošniji nego vekovima ranije kada su podignuti. Naravno mi smo za Vas pripremili i sjajan blog o tome šta videti u Beču, kako bismo Vam olaksali boravak u ovom prelepom gradu. 

Beč je jedan od onih gradova koji će vas impresionirati i leti i zimi, i zaista tokom cele godine okuplja turiste iz svih krajeva sveta. Njegova urbana strana ga čini jednim od najmodernijih evropskih gradova, a savršeno se uklapa sa tradicionalnim arhitektonskim i kulturnim obeležjima grada. 

Najlakši način da  produžite svoje putovanje je da delić putovanja ponesete sa sobom. Ukoliko želite da Beč donesete u svoj dom, ili da jedan njegov delić poklonite dragoj osobi, po nama je to najbolje kroz najlepše suvenire i pokloni iz Beča, koji čuvaju duh nekadašnje prestonice Austrougarske monarhije. Sva putovanja su na svoj način posebna, ali kada su u pitanju obilasci evropskih metropola, Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u putovanjima Evropom. Beč putovanje

Putovanje u Beču uz Lider Travel tim

Sigurni smo da vam putovanje u Beču sada zvuči izuzetno privlačno!

Ako ste se odlučili za ovu avanturu, na pravom ste mestu, jer smo se pobrinuli da za vas organizujemo putovanje koje podrazumeva pregršt zanimljivog sadržaja tokom svakog dana, ali i noćenja u autrijskoj prestonici. 

Lider Travel se pobrinuo da putovanje u Beč putovanje doživite na najbolji način, pa je pažljivo isplanirala svaki segment putovanja. Naši aranžmani za Beč podrazumevaju i fenomenalne izlete i dobar provod. 

Prepustite organizaciju putovanja našem profesionalnom timu, kako biste iskusili Beč na pravi način. Na vama je samo da se posvetite  magiji prelepe austrijske prestonice. Rezervišite svoje putovanje na vreme - čekamo vas na nezaboravnom Lider Travel  putovanju u Beč!