1/5
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Belek 2022 Turska - posetite sa nama ovo luksuzno i moderno letovalište koji je biser Antalijske regije i idealno mesto za Vaš odmor.

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Belek 2022

 

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2022
 

Opis destinacije:

Belek 2022 - posetite sa nama ovo luksuzno i moderno letovalište koji je biser Antalijske regije i idealno mesto za Vaš odmor. Belek se nalazi na zapadnoj obali Turske i pripada velikoj Antalijskoj regiji, a pogled koji ćete imati sa obale na tirkizno more definitivno će vas ostaviti bez daha. Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje 2022. Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Belek letovanje za sebe i odabrano društvo. Ono što je sigurno je to da će Vam Belek i Turska letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, ostati u dugom pamćenju!

Belek 2022. - luksuzno odmaralište na Mediteranu

Belek je malo, luksuzno odmaralište u Turskoj, ali je svetski poznato i njegovo ime se spominje širom sveta pogotovo u delu luksuznih putovanja.

Belek je lider u gostoprimstvu sa preko 30 hotela sa 5 zvezdica. Ovaj grad je bio i domaćin samita G20 2016. godine, na kome su učestvovali lideri iz mnogih zemalja i uživali u raskoši ovog mesta.

Belek 2022 - Turska prestonica golfa

Naporni rad i posvećenost isplatili su se, te je Belek postao turska prestonica golfa. Belek je bio domaćin svetskog golf turnira Turkish Airlinesa, na kome su učestvovali mnogi svetski poznati igrači, a najpoznatije je definitivno bio Tajger Vuds.

Dok turistička sezona traje od maja do oktobra, golf tereni su otvoreni tokom cele godine. Ukoliko ste zaljubljenici u ovaj sport možete da uživate u Beleku tokom cele godine. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Belek utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Belek 2022 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Belek je luskuzno odmaralište na Mediteranu, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Belek 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja, prevoza i transfera na samoj destinaciji. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Belek i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

 

Slični aranžmani za Leto 2022:

Hurgada 2022
Alanja 2022
Antalija 2022
Kemer 2022
Side 2022
Bodrum 2022
Kušadasi 2022
Fetije 2022
Marmaris 2022
Dubai 2022