1/5

O Smeštaju

Blu Acqua Hotel 3* | Krit letovanje

Blu Acqua Hotel Lokacija: Ovaj moderni hotel smestio se na odličnoj lokaciji nadomak gradića Agios Nikolaosa, a svega 20 metara od jedne od tri najpopularnije plaže istočnog Krita, Almiros plaže. Na 1 kilometar udaljenosti se nalazi živopisni gradić Agios Nikolaos koji pruža gostima razne sadržaje poput kafeterija, prodavnica, suvenirnica i butika, kao i mogućnost da uživaju u lokalnim specijalitetima tamošnjih taverni i opuste se uz čašu očaravajućeg kritskog vina.

Plaža: Plaža Almiros, udaljena 20m od hotela, je duga peščana plaža sitnog peska i postepenog ulaska u more sa mnoštvom suncobrana i ležaljki (uz doplatu), kao i mogućnostima za rekreacijom u vidu sportova na vodi (uz doplatu na licu mesta).

Sadržaj hotela: Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, spoljašnji bazen sa odeljkom za decu, suncobrane i ležaljke pored bazena (besplatno) odakle se pruža pogled na plavetnilo kritskog mora, bar pored bazena, wi-fi na javnim delovima hotela, bašte sa mnoštvo ukrasnog bilja i cveća koje čine da boravak u ovom hotelu bude veoma prijatan.

Sobe: gostima su na raspolaganju sobe tipa: standard soba pogled bašta, standard soba pogled more, porodična soba pogled bašta kao i porodična soba pogled more. Standard sobe mogu da prime maksimum dve osobe, dok porodične sobe mogu da pruže smeštaj za maksimum četiri osobe. Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, wi-fi internet uz doplatu, individualni klima uređaj, mini frižider, ketler, balkon ili terasu.

Usluga: Noćenje sa doručkom. Obroci se služe po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt:

www.bluacquahotel.gr

Napomena: izuzetna lokacija nadomak popularnog Agios Nikolaosa, a na plaži sitnog peska i kristalno bistrog kritskog mora stavlja ovaj hotel na listu hotela koje preporučujemo.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti