Broj noćenja

Informacije o ponudi

Grad na obali Egejskog mora, biser Karijske rivijere, poznat još iz vremena antičke Grčke pod nazivom Halikarnas, a kasnije i kao Petronijum, smešten je u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva. Zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija dobio je reputaciju centra turske umetničke populacije, ali i reputaciju mondenskog letovališta. Svake godine iznova privlači i fascinira svoje posetioce. Grčki pesnik Homer ga je opisao kao '' beskrajno plavetnilo''. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Naša jedinstvena ponuda za ovu magičnu destinaciju nudi Vam let do Bodruma sa minimalnim mogućim presedanjem u Istanbulu uz asistenciju predstavnika naše agencije, kao i transfer od aerodroma u Bodrumu do hotela u toku koga se možete prijaviti i za izlete u pratnji lokalnih vodiča. U ponudi je široka lepeza hotela kategorije 3*, 4* i 5*. Za Vas smo ovog leta pripremili aranžmane sa 7 i 9 noćenja na bazi All Inclusive i Ultra All Inclusive ponude. Poslednjeg dana aranžmana organizovan je transfer od hotela do aerodroma. U sklopu aranžmana uračunate su i aerodromske takseručni kao i čekirani prtljag do 20kg – ne postoje skriveni troškovi. Pošaljite nam upit za paket koji Vam odgovara i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Mi znamo da nas ispunjena obećanja zbližavaju. Zato, unapred hvala na ukazanom poverenju.

O Bodrumu

Zašto je putovanje u Bodrum avionom odlična ideja?

Bodrum avionom je savršen izbor ako planirate letovanje u ovom delu Turske. Bodrum je elitno tursko letovalište koje godinama unazad mami pažnju turista širom sveta. Turistička agencija Lider Travel nastoji da svojim putnicima pruži veliki izbor destinacija za letovanje, pa smo u svoju ponudu uvrstili i individualne aranžmane: letovanje Bodrum avionom, uz koji ćete moći da istražite još jedan turski grad, ali i da uživate u ugođaju koji letovanje u Bodrumu pruža.

Ovo tursko letovalište je od Beograda udaljeno oko 1450 kilometara, pa je putovanje u Bodrum avionom svakako najbolja opcija kada je u pitanju prevoz. Uz kombinaciju koje podrazumeva adekvatan smeštaj i povoljne karte za avion Bodrum i odmor u ovom gradu je dostupniji nego ikad.

Naši aranžmani za Bodrum avionom podrazumevaju da je organizacija puta u našim rukama, a na vama je samo da isplanirate kako ćete provesti letovanje. 

Mislite da je ovo letovalište idealna destinacija za vas? Ako zaista želite da posetite Bodrum avio prevoz je najbolji način da do njega stignete, i uverite se da ovaj grad zaista zaslužuje titulu najekskuzivnijeg turskog letovališta.

Pogledajte detaljno program putovanja, izaberite termin letovanja i rezervišite željeni aranžman, za najbolje leto do sada!

Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan / BEOGRAD – BODRUM:

Poletanje sa aerodroma "Nikola Tesla" iz Beograda kompanijom Pegasus Airlines. Presedanje u Istanbulu (90 min) uz asistenciju. Sletanje na aerodrom u Bodrumu. Transfer do hotela. Noćenje.

2 - 7 / 9. dan / BODRUM:

Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

8 / 10. dan / BODRUM – BEOGRAD:

Doručak. Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Bodrumu. Let za Beograd uz presedanje u Istanbulu (90 min) kompanijom Pegasus Airlines. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti