1/5
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

Bodrum 2021 - proverite zašto turisti iz celog sveta svake godine uživaju u plažama Bodruma, njegovim izvrsnim hotelima i restoranima.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2021)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju.
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
 

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021
Alanja 2021
Antalija 2021
Belek 2021
Kemer 2021
Side 2021
Kušadasi 2021
Fetije 2021
Marmaris 2021
Dubai 2021
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2021
Opis destinacije

Bodrum 2021

Opis destinacije:

Bodrum 2021 - proverite zašto turisti iz celog sveta svake godine uživaju u plažama Bodruma, njegovim izvrsnim hotelima i restoranima.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Bodrum 2021.

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Bodrum letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će Bodrum i Turska letovanje 2021. godine, uz Lider Travel aranžmane, ostati u dugom pamćenju!

Bodrum 2021

Bodrum leto 2021 - zemlja večnog plavetnila

Bodrum, (nekadašnji Halicarnassus), veoma popularno odmaralište i sve više traženo turističko odredište koje se nalazi na jugozapadnoj mediteranskoj obali Turske, u provinciji Mugla.

Bodrum je sa svojim intenzivnim noćnim životom, prelepim plažama, istorijskim mestima, kvalitetnim hotelima za odmor jedno od najpopularnijih turskih gradova za letovanje

Homer je Bodrum opisao kao „zemlju večnog plavetnila“. Spektakularni srednjovekovni zamak koji su sagradili vitezovi sa Rodosa čuva ulaz u blistavo plavi zaliv Bodruma gde se spajaju Egejsko i Sredozemno more.

Bodrum 2021 - jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj

Bodrum je poznat širom sveta i privlači raznoliku populaciju turista koji uživaju u odmoru i dugim šetnjama obalom koja je oivičena palmama. Veliki broj luksuznih i elegantnih jahti prisutne su u Bodrumskoj marini.

Bodrum i danas kao i pre hiljadu godina, kada je bio poznata luka, ima isti priliv posetilaca. Trenutno je jedno od najpopularnijih turističkih odmarališta u Turskoj i nesumnjivo je mesto koje treba posetiti ako vam treba doza noćnih izlazaka, barova, pabova, jer kada padne mrak ovaj grad se budi i postaje raj za noćni provod.

"Kada dođete na vrh brda, videćete Bodrum. Ne pretpostavljajte da ćete otići onako kako ste došli. I drugi pre vas bili su isti. Kako su odlazili, svi su ostavili dušu za sobom“ ovo su reči poznatog stanovnika Bodruma - Sakira Kabaagacilija, a mi se slažemo sa njim.

Bodrum 2021

Bodrum 2021. - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Bodrum je jedno od popularnijih letovališta na turskoj obali i mesto gde se spajaju Egejsko more i Mediteran.

Putovanje u Bodrum 2021 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja, prevoza i transfera na samoj destinaciji. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje 2021., napravite svoja Bodrum iskustva i nezaboravne uspomene.

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata