1/5

O Smeštaju

Bon Sol Resort & Spa

Lokacija: Luksuzni hotel na 8 km od grada Palme, u rezidencijalnom delu Iljetasa, na stenovitom delu zaliva, stepenasto se spušta prema moru. Sagrađen je u stilu srednjovekovnog zamka i okružen prelepim parkom.

Plaža: Hotel ima sopstvenu malu plažu. U blizini hotela nalaze tri plaže koje pripadaju mestu Illetas.

Hotelski sadržaj: Tri restorana, tri bazena, spa centar sa đakuzijem, tursko kupatilo, fitnes sala, bazen za decu, bar na bazenu, terasa za sunčanje, dečiji klub (jul i avgust), TV sala, 3 konferencijske sale, nekoliko salona, 2 teniska terena, teren za skvoš, mini golf (korišćenje uz doplatu).

Sobe: Kapacitet: 100 soba i 26 manjih i većih apartmana u glavnoj zgradi i vilama. Sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo, fen, telefon, radio, mini-bar, klima-uređaj, satelitsku TV, sef, peškir za plažu. Maksimalni broj osoba u sobi: 2 odrasle i 1 dete ili 3 odrasle osobe (kreveti: 2 standardna + pomoćni).

Usluga: Polupansion (doručak i večera) po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Napomena: Obavezan kodeks oblačenja za vreme obroka u restoranima.

Kontakt: www.hotelbonsol.es

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.