1/5
Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 02.01
BUDIMPEŠTA: ERZSEBET KIRALYNE 3* 1/3 sa doručkom149€
1/2 sa doručkom159€
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 02.01
BUDIMPEŠTA: ERZSEBET KIRALYNE 3* 1/3 sa doručkom149€
1/2 sa doručkom159€
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.

Budimpešta doček Nove godine 2022 - Dočekajte Novu godinu u čarobnoj mađarskoj prestonici, koja vas neće ostavtiti ravnodušnim!

Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2022
 
VAŽNO:
  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Beograda i Novog Sada
  • Doplata za prevoz iz Niša iznosi 16 EUR. Prevoz iz Niša će biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji). 
  • Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz 
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
PRODAJNA MESTA:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24

Budimpešta doček Nove godine 2022

Opis destinacije:

Budimpešta doček Nove godine 2022 - Dočekajte Novu godinu u čarobnoj mađarskoj prestonici! Putovanje u Budimpeštu za Novu godinu pruža mogućnost upoznavanja svih njenih znamenitosti u prazničnom duhu, a Lider Travel tim je odgovoran za najbolji novogodišnji provod koji ćete dugo pamtiti!

Aranžmani za Budimpeštu podrazumevaju obilazak grada koji će vam pružiti uvid u specifične atrakcije jedne od najlepših destinacija u Evropi. Naši stručni vodiči vam stoje na raspolaganju tokom putovanja, a detaljno razrađen plan i program putovanja obuhvata i fenomenalne izlete u kojima ćete videti i saznati više o italijanskoj prirodi, kulturi i tradiciji. 

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Budimpešti se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati novogodišnje putovanje u Budimpeštu za sebe i svoju ekipu! 

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Budimpešta doček Nove godine 2022 putovanje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći i mnoštvo zanimljivih informacija o ovoj mađarskoj lepotici.

Plan puta

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Mađarska:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Mađarske  uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan / Mađarska – BUDIMPEŠTA:

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak Budimpešte : Trg Heroja, Opera, Andraši bulevar, crkva Matije Korvina, Parlament (nije predviđena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, Citadela.. Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme i mogućnost odlaska na DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

3. dan / Budimpešta – TROPIKARUJUM I KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno):

DoručakSlobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Tropikarijuma i poznatog tržnog centra Campona. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod poznatih prelepih budimpeštanskih mostova. Povratak u hotel. Noćenje. 

4. dan / Budimpešta – SENT ANDREJA – Srbija – Beograd:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta do Sentandreje. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U poslepodnevnim časovima povratak u Budimpeštu i polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
>