Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 02.01
BUDVA: HOTEL 2* 1/3 sa doručkom89€
1/2 sa doručkom99€
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 02.01
BUDVA: HOTEL 2* 1/3 sa doručkom89€
1/2 sa doručkom99€
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Budva Nova godina 2022 - Doček Nove godine i najveselija novogodišnja noć u prestonici ludog provoda Crne Gore, uz sjajnu prazničnu atmosferu i blagu klimu!

 

Celokupnu ponudu aranžmana za doček Nove godine možete pogledati na sledećem linku:

Doček Nove godine 2022.

 

VAŽNO:

  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) na polazak iz Beograda.
  • Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava za 10€ 
  • Prevoz iz Novog Sada i Niša će biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji). 
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA/LIČNE KARTE! 
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
PRODAJNA MESTA:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24

Budva Nova godina 2022

Opis destinacije:

Budva je primorski grad na Jadranskom moru, a ujedno i najposećenije letovalište Crne Gore. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu, i ukoliko se na to odlučite, provod do jutra. Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi po kojima je ovaj grad poznat.

Budva Nova godina u organizaciji Lider travel-a uključuju obilazak najvećih atrakcija grada, zanimljive izlete i jedinstven provod po kome se naša putovanja pamte. Odlična organizacija, stručni vodiči i detaljno razrađen plan i program putovanja, pružiće vam mogućnost da upoznate Budvu na najlepši način, u njenom prazničnom izdanju. 

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Budvi se nalaze u našoj ponudi. Takođe možete videti cene naših aranžmana, i rezervisati novogodišnje putovanje u Budvu.

Klikom na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Budva Nova godina 2022. putovanje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom gradu, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Plan puta

1. dan / Novi Sad/Beograd – Srbija – Crna Gora:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Crne Gore uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan / Crna Gora – BUDVA:

Dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane vile i hotele. Šetnja starim gradom Budve u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima čeka nas mogućnost fakultativnog dočeka NOVE GODINE u nekom od najpopularnijih klubova u Budvi. Noćenje.

3. dan / Budva – MANASTIR OSTROG (fakultativno):

Doručak. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u manastir Ostrog. Razgledanje manastira u pratnji vodiča. Slobodno vreme za celivanje ikona i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Budvu. Fakultativno pripremanje za reprizu Nove godine u nekom od najpopularnijih klubova u Budvi. Noćenje.

 4. dan / Budva – KOTOR (fakultativno) – Srbija:

Doručak. Napuštanje smeštaja i vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Kotora. Razgledanje starog grada u pratnji lokalnog vodiča: Gradski toranj, Katedrala Svetog Tripuna, Crkva Svetog Luke, Pomorski muzej, Crkva Svetog Nikole... Povratak za Budvu i polazak za Srbiju. Vožnja preko Srbije i Crne Gore uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

5. dan / Srbija –Beograd/Novi Sad:

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
>