1/5
Svi polasci
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

Bukurešt Nova godina 2022 - Dočekajte Novu godinu u jednom od najlepših gradova istočne Evrope, malom Parizu - Bukureštu

PROGRAM PUTOVANJA TRENUTNO NIJE AKTUELAN. 

Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA

Sve naše ponude možete pogledati na sledećem linku: SVA PUTOVANJA

VAŽNO:

 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
 • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
 • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Beograda.
 • Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava 5€. 
 • Za polazak iz Kragujevca i Niša cene se uvećavaju 10€.
 • Za putnike koji organizuju prevoz u sopstvenoj režiji, navedene cene aranžmana iz tabele se umanjuju za 20€.
 • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
 • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

PRODAJNA MESTA:

 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
 • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
 • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24
 • Balkan Fun Macedonia, ul. Leninova 59, Skoplje, Macedonia, +389 2 3201 771, + 389 2 3201 726

Bukurešt Nova godina 

Opis destinacije:

Bukurešt Nova godina 2022 - Dočekajte Novu godinu u jednom od najlepših gradova istočne Evrope! Uživajte u znamenitostima prelepog Bukurešta i otkrijte zašto ovaj grad nazivaju “istočni Pariz”Kada otkuca ponoć, veličanstveni vatrometi će blesnuti nad gradom, a vi ćete upoznati Bukurešt u njegovom najlepšem svetlu!

Aranžmani za Bukurešt za Novu godinu 2022. podrazumevaju razgledanje grada i upoznavanje najvažnijih atrakcija i znamenitosti Bukurešta. U društvu Lider Travel ekipe i stručnih vodiča, videćete sve ono zbog čega ovaj grad zaista vredi posetiti i dočekati Novu godinu u njemu!

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Bukureštu se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati putovanje u Bukurešt za Novu godinu 2022. za sebe i svoju ekipu! 

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno putovanje u Bukurešt za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom rumunskom gradu, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Bukurešt Nova godina

 

Bukurešt Nova godina - Upoznajte “istočni Pariz”

Bukurešt Rumunija - Bukurešt nosi nadimak po jednom od najlepših gradova Evrope, a i sam može da se pohvali raskošnim znamenitostima, širokim bulevarima i urbanim građevinama koje ga svrstavaju u jedan od najzanimljivijih gradova kontinenta. 

Građevine po kojima je Bukurešt poznat su Trijumfalna kapija - podignuta po uzoru na onu u Parizu, Rumunski ateunum, Palata pravde, kao i Muzej umetnosti, odnosno nekadašnja kraljevska palata. 

I oni koji nisu posetili rumunsku prestonicu, sigurno su čuli za veličanstvenu palatu rumunskog Parlamenta, čija je zgrada jedna od najvećih u svetu. Raskošno zdanje nikog ne ostavlja ravnodušnim, a naročito zbog činjenice da je izgrađeno u periodu vladavine komunističkog vođe Nikolaja Čaušeskua.

 

Zbog čega rezervisati novogodišnje putovanje u Bukurešt?

Bukurešt praznici - Iako je Bukurešt izuzetno posećen grad tokom cele godine, turisti ga najviše vole za vreme praznika. U ovom zimskom periodu grad je posebno sjajan i srdačan, a njegove ulice, zgrade i ogromni parkovi su  dekorisani u znaku praznika i ljubavi.

Gradski trgovi pružaju odličnu zabavu i najbolji pogled na vatromet, dok niz kafića, restorana i drugih ugostiteljskih objekata garantuju najbolju novogodišnju zabavu, za ljubitelje noćnog provoda i izlazaka. 

Bukurešt Nova godina

Bukurešt Nova godina 2022 - praznici uz Lider Travel

Okupite svoje društvo i krenite na novogodišnje putovanje u Bukurešt sa najboljom Lider Travel ekipom! Pažljivo smo osmislili program putovanja, koji uključuje i obilazak Parlamenta i Drakulinog zamka, a tu su i zanimljive žurke na kojima stvaramo najbolje uspomene. 

Popularni Bukurešt aranžmani koje smo pripremili podrazumevaju kombinaciju smeštaja i prevoza, uz najinteresantnije fakultativne izlete. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite putovanje u Bukurešt i pripremite se zanezaboravni doček. Ukoliko je jedan od vaših omiljenih povoda za slavlje baš Nova godina Bukurešt i provod u ovom gradu će ispuniti sva očekivanja!

Plan puta

1. dan / Novi Sad - Beograd – Srbija – Rumunija:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Srbije i Rumunije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan / Rumunija – BUKUREŠT:

Dolazak u Bukurešt u prepodnevnim časovima. Info tura sa pratiocem grupe i upoznavanje grada (Sala Palatuluj, zgrada skupštine, zgrada Securitatea, Opera, Nacionalna Banka, stari istorijiski centar sa zatvorom i crkvom, zgrada Parlamenta...) Nakon info ture, smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Doček Nove godine u Bukureštu, u nekom od klubova i gradskih trgova. Noćenje.

3. dan / Bukurešt – Parlament (fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme za invidualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog - poseta Parlamentu, najvećoj, najskupljoj i najtežoj zgradi Evrope, a drugoj po veličini u svetu, posle Pentagona. Za njenu izgradnju bilo je zaduženo skoro 700 arhitekata, a gradjena je za vreme vladavine Nikolaja Čaušeskua. Po završetku razgledanja, slobodno vreme za šoping i individualne akivnosti.  Noćenje.

4. dan / Bukurešt – BRAŠOV – zamak grofa Drakule (fakultativno):

Doručak.  Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Nastavak putovanja ka najvećem gradu Transilvanije - Brašovu i fakultativni obilazak jednog od najlepših dvoraca u Istočnoj Evropi, zamka Bran (u pratnji vodiča), u kome je 1462. godine bio zatvoren Vlad Cepeš (grof Drakula). Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilazak grada. U poslepodnevnim satima povratak za Beograd. Noćna vožnja ka Srbiji preko Rumunije…

5. dan Srbija – Beograd - Novi Sad:

Dolazak u Novi Sad u prepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti