1/5

O Smeštaju

Cactus Beach 4* | Krit letovanje

Cactus Beach Lokacija: Nalazi se u letovalištu Stalida, na svega nekoliko koraka od peščane plaže, finog, sitnog peska sa postepenim ulaskom u more. Na pešačkoj distanci od hotela je centralna zona mesta sa kafićima, restoranima, suvenirnicama i prodavnicama. Hotel se sastoji od nekoliko objekata koji zajedno sa mnoštvo cveća, ukrasnog bilja i zelenila čini jednu izuzetno prijatnu celinu. Letovalište Hesonisos je udaljeno 5 kilometara od hotela, a aerodrom Heraklion 30 kilometara.

Plaža: Hotel se nalazi preko puta peščane plaže letovališta Stalida. Peščana plaža sitnog peska, postepenog ulaska u more raspolaže velikim brojem suncobrana i ležaljki (uz doplatu na licu mesta). Na plaži se nalazi i plažni bar koji pripada hotelu, a potpuno je renoviran 2019. godine.

Sadržaj hotela: recepcija, glavni restoran, grčka taverna pored mora, italijanski restoran, bar pored glavnog restorana, moderan bar na plaži, potpuno renoviran 2019. godine, peškiri za plažu (uz depozit), wi-fi internet (osnovni besplatno dok je "top speed" protok internet uz doplatu na licu mesta), teretana i Spa centar u obližnjem sestrinskom hotelu Cactus Royal (uz doplatu na licu mesta), dnevna i večernja animacija šest puta nedeljno: odbojka, aerobik u bazenu, igre, karaoke, plesni šou, veče komedije, zabave na plaži, novootvoreni mini vodeni park sa dva vodena tobogana i piratskim brodom, mini klub za decu uzrasta od 3-12 godina, animacije za decu.

Sobe: U svom sastavu ima 172 sobe. Gosti se opredeljuju između standardnih, porodičnih soba i soba tipa junior suite (suite se sastoje iz dve spavaće sobe). Standardne sobe primaju dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe, dok porodične sobe mogu primiti dvoje odraslih i dvoje dece ili tri odrasle osobe kao i junior suite sobe koje su istog kapaciteta kao porodične. U svom sastavu sve sobe sadrže: kupatilo (tuš ili kada), klima uređaj, SatTv, radio, mini frižider, fen za kosu, sef (uz doplatu), telefon, balkon ili terasu.

Usluga:

“All inclusive”, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

"Polupansion", obroci doručak i večera se služe po principu svedskog stola, samoposluživanje. U toku večere uključeni su u cenu: sokovi, točeno pivo i domaće vino, voda.

All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Usluga “all inclusive” se odvija prema sledećem program: obroci se slueže u glavnom restoranu, doručak od 07:00-10:00h, ručak od 12:30-14:00h, večera od 18:30-21:00h. U toku večere kutak sa kuvanjem uživo. Pića koja su na raspolaganju u toku večere su: voda, sokovi, točeno pivo i domaće vino.

Jednom u toku boravka moguća večera u a la kart restoranima “Tratoria Romantika” – italijanski i “Tavern Paradise” – grčka (obavezna rezervacija), užine u baru na bazenu od 10:00-18:00h, sladoled i kolači za decu u baru pored bazena u periodu od 15:00-16:00h. Konzumacija pića i napitaka u glavnom baru je od 10:00-23:00h, a u baru na plaži od 11:00-17:00h gde su gostima na raspolaganju lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, točeno pivo, sokovi, filter kafa i čaj.

Kontakt: http://www.cactusbeach.gr

Napomena: Preporuka za porodice zbog Aqua parka, kao i za ljubitelje hotela sa peščanom plažom i plažnim barom modernog dizajna.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti