1/5

O Smeštaju

Destinacija: Agio Nikolaos, KRIT letovanje, GRČKA
Lokacija: Na blagom uzvišenju
 

Candia Park Village Lokacija: hotel je na uzvišenju 50m iznad male plaže do koje se silazi stepenicama , od Agios Nikolaosa udaljen je 5km, od aerodroma Heraklion 65km.

Plaža: Lociran je direktno na peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke uz doplatu na licu mesta.

Hotelski sadržaj: recepcija, 2 restorana, bar, 3 bazena, dečiji bazen, dečiji klub, privatna plaza, wellness centar, teniski teren, teren za košarku, Wi-Fi besplatno u svim javnim prostorijama hotela, parking.

Sobe:

Hotel se sastoji od više manjih zgrada u kojima se nalaze 222 sobe, koje mogu biti udaljene od plaže i do 400 metara. Jednosobni family apartman je kvadrature 40 m2 i sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom. U kuhinjskom delu se nalaze pomoćni ležajevi predviđeni za spavanje treće ili četvrte osobe. Superior family apartman je kvadrature 60m2, sastoji se spavaće sobe sa dva ležaja ili jednim bračnim i kuhinjom sa dnevnim boravkom velike kvadrature gde se nalaze od dva do četiri ležaja koji mogu biti u vidu sofe-pomoćni, a za potrebe treće, četvrte, pete i šeste osobe. Svi apartmani imaju: klima uređaj, wi-fi internet, direktna telefonska linija, sef, SAT-TV, fen za sušenje kose, kuhinju, frižider, aparat za kafu, balkon ili terasu.

Usluga: Polupansion, doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola. Kontakt: www.candiapark.com/
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti