1/5

O Smeštaju

Central Hersonisos Hotel 3* | Krit letovanje

Central Hersonisos Hotel Lokacija: Smešten je u mirnom delu, a svega 300 m od centra Hersonisosa i zone kafića, barova, restorana, suvenirnica i prodavnica. Market se nalazi u neposrednoj blizini. Aerodrom u Heraklionu se nalazi na 20 kilometara od hotela. Odličan je izbor za putnike koji biraju dinamično letovalište, sa velikim izborom sadržaja.

Plaža: uređena peščana plaža se nalazi na svega 270 metara od hotela, na kojoj gosti mogu uživati u nekoliko barova na plaži, kao restoranima koji se tu nalaze, gde u toku dana i boravka na plaži mogu pronaći osveženje.

Hotelski sadržaj: 24h recepcija, spoljašnji bazen sa delom gde se nalaze suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela, restoran pored bazena u kojem se služi doručak i večera, lobi bar, internet kutak (uz doplatu), bilijar, lift, prostorija za odlaganje prtljaga, kao i besplatan wi-fi u javnim delovima hotela.

Sobe: Hotel se sastoji od 90 soba raspoređenih u dve zgrade, glavnu i anex zgradu. Agencija Big Blue svojim putnicima nudi smeštaj u sobama koje se nalaze u glavnoj zgradi u kojoj se nalazi recepcija i ostali sadržaji. Gostima su na raspolaganju sobe tipa standard, kapaciteta maksimum tri odrasle osobe i beba. Sve sobe raspolažu kupatilom (tuš kada ili kada), fenom za kosu, SatTV-om, frižiderom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta, 6 evra dnevno), wi-fi internetom (besplatno) i sefom (uz doplatu na licu mesta, 3 evra dnevno). Bebi krevetac je na raspolaganju gostima besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera-švedski sto, samoposluživanje).

Kontakt: https://www.centralhersonissos.com/

Napomena: Preporučujemo ovaj veoma dobar hotel kategorije 3 zvezdice, koji zbog veoma dobre usluge i ljubaznog osoblja predstavlja dobar izbor svim tipovima putnika. Nalazi se u mirnoj ulici.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti