1/5

O Smeštaju

Champion Holiday Village 5* | Kemer avio

 

Lokacija Champion Holiday Village 5*:
Hotel se nalazi u Beldibiju, 13 km od Kemera i 24 km od aeordroma u Antaliji. Sagrađen je 1988. godine a renoviran je 2019. godine i zauzima površinu od 42.000 m2.

Plaža:
Pozicioniran je na peščano - šljunkovitoj plaži. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira na plaži je besplatno za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 244 sobe koje su podeljene u 191 standardu sobu (max 3 osobe, 17-28 m2), bunkbed room (max 2+2 osobe, 17-28m2) i 50 family suite sobe (max 4 osobe, 36-38m2). Svaka soba je opremljena individualnim klima uređajem, balkonom, telefon, internet (uz doplatu) sef (uz doplatu), LCD TV, fen, mini bar (samo flaširana voda) i kupatilom.

Hotelski sadržaji:
Glavni i 2 a’la carte restorana (turski i egejski - plaćaju se), 3 otvorena bazena, unutrašnji bazen, 4 bara, 2 tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, teretana, aerobik, 2 teniska terena, odbojka na pesku, pikado, stoni tenis, dečiji tobogan, dečiji bazen, dečija diskoteka, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: usluga lekara, dadilja, telefon, internet cafe, bilijar, frizer, WiFi, sportovi na vodi, osvetljavanje teniskih terena i iznajmljivanje teniskih rekvizita, škola ronjenja, masaža, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Napomena:
Hotel je okružen borovom šumom koja boravak u ovom hotelu čini izuzetno prijatnim.

Kemer 2022 Turska - posetite ovo letovalište na Sredozemnom moru, koji je pun pogodak za porodično letovanje sa decom.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
 

Slični aranžmani za Leto 2022:

Hurgada 2022
Alanja 2022
Antalija 2022
Belek 2022
Side 2022
Bodrum 2022
Kušadasi 2022
Fetije 2022
Marmaris 2022
Dubai 2022
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2022
Plan puta

1. dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
>