1/5

O Smeštaju

Daisy Apartments 2* | Krit letovanje

Daisy Apartments Lokacija: Apartmani Daisy su preporuka za sve putnike koji žele da obilaze ostrvo. Od duge peščane plaže Retimna su udaljeni svega 50 metara (prelazi se ulica). Šetalište uz plažu, vodi do centra starog grada koji je udaljen 2 kilometra od apartmana. Aeorodrom, kao i sam grad Heraklion, udaljeni su 72 kilometra.

Plaža: Peščana plaža Retimna nalazi se na 50m udaljenosti. Suncobrani i ležaljke uz doplatu.

Sadržaj hotela: Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: recepciju, spoljašnji bazen manjih dimenzija kao i ležaljke pored bazena, lift i bar.

Sobe: Gostima su na raspolaganju sobe tipa: studiji i apartmani. Studiji mogu da prime maksimum tri, dok apartmani koji se sastoje iz dve prostorije, mogu da prime maksimum četiri odrasle osobe. Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, SatTV, wi-fi internet (besplatno), individualni klima uređaj (uz doplatu 6 evra dnevno u studiju odnosno 9 evra dnevno u apartmanu), sef (uz doplatu 2 evra dnevno), mini kuhinju, mini frižider, balkon ili terasu. Bebi krevetac je gostima na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Kontakt: www.daisyhotel.gr

Napomena: Dobra lokacija nadomak peščane plaže.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti