1/5

O Smeštaju

Delphin Imperial 5* | Antalija

Lokacija Delphin Imperial:
Hotel se nalazi na oko 10 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra grada, na samoj obali mora. Otvoren je 2012. godine i zauzima površinu od 54.000 m².

Plaža:
Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. Poseduje bar na plaži. Koriššćenje peškira za plažu, ležaljki, suncobrana i duššeka za plažu je besplatno za goste hotela.

Sobe:
Hotel čini devetospratna glavna zgrada i ima 474 superior sobe (max 3+1 osobe, 35 m²), 64 junior suite soba (max 3+1 osoba, 45 m²), 38 family soba (2 sobe odvojene vratima, max 4+1 osobe, 56 m²), 21 Lagoon soba (sa izlaskom na zajednički bazen, max 3+1 osoba, 36 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, bežični internet (besplatno), telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 8 a la carte restorana (turski, grčki, riblji, italijanski, kineski, meksički, francuski, japanski jednom u toku boravka besplatno uz obaveznu rezervaciju), vegetarijanski i dijetalni meni, 16 barova (jedan od njih radi 24h), SPA centar, menjačnica, bisokop, 5 sala za konferencije (kapacitet od 60 do 650 mesta), bežični internet u lobiju (besplatno), 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, aqua park sa 5 tobogana, TV sala, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teretana, animacioni programi, aerobik, odbojka na plaži, stoni tenis, teniski teren, muzika uživo, diskoteka, pikado, teniski teren,iznajmljivanje teniskih reketa i loptica (uz depozit), mini fudbal, akvabik, surfovanje (uz licencu), dečiji meni, dečiji bazen, dečije igrališšte, dečiji klub (4-12 godina), luna park. Plaća se: video igre, bilijar, motorni sportovi na vodi, masaža, škola tenisa, kuglanje, internet kafe, časovi ronjenja, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora i dadilje.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Napomena:
Luksuzan hotel iz lanca Delphin hotela, sagrađen za letnju sezonu 2012. godine. Odlikuje se dobrom uslugom i prostranim sobama, u superior sobi je moguć smeštaj za 3 odrasle osobe i jednog deteta.

Antalija 2021 Turska - ovo leto posetite najpoznatije moderno letovalište u Turskoj, koje će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2021)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA.

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju.
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
 

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021
Alanja 2021
Belek 2021
Kemer 2021
Side 2021
Bodrum 2021
Kušadasi 2021
Fetije 2021
Marmaris 2021
Dubai 2021
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2021
Plan puta

1. dan.

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata