1/5

O Smeštaju

 
Destinacija: Agios Fokas, KOS
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Polupansion
 

Usluga: Polupansion-doručak/večera – švedski sto (samoposluženje).  

Lokacija: nalazi se na šljunkovitoj plaži u Agios Fokasu, u blizini termalnih izvora. Od grada Kosa udaljen je 8km, a od aerodroma 32km.

Hotelski sadržaj: 3 restorana, 6 barova, mini market, zlatara,  3 bazena, 3 dečija bazena, dečije igralište, klub i disco, fitness, pilates, đakuzi, SPA, paviljon za masažu na otvorenom, WiFi(besplatno). Suncobrani i ležaljke na plaži i kod bazena (besplatno). Peškiri za plažu (uz deposit).

Sobe i bungalovi: klima (besplatno), kupatilo, SAT TV, mini bar, sef (besplatno), telefon, WiFi (besplatno), balkon/terasa.

Napomena: standardne sobe su smeštene u glavnoj zgradi, dok su bungalovi smešteni u bašti hotela.

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti