1/5
Svi polasci
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Dinosios 2022 - Grčka letovanje - Ako sanjate o mirnom porodičnom odmoru u Grčkoj, u blizini široke peščane plaže i čistog mora, onda je Dionisos letovanje pravi izbor za vas

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

Ponudu svih aranžmana za letovanje u Grčkoj možete pogledati ovde:
Grčka letovanje 2022
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA. (Cenovnik za aranžman sa autobuskim prevozom).
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Popust za decu u pratnji dve odrasle osobe
  • Jedno dete od 0-5.99 godina u 1/2 spavaju sa roditeljima i plaća prevoz
  • Jedno dete od 6 do 11,99 godina u 1/3 plaća ležaj 80% od pune cene i ima svoj ležaj
  • U slučaju dvoje ili više dece: sva deca od 6-11,99 godina moraju imati sopstveni ležaj i plaćaju 80% od pune cene po tabeli. U slučaju dvoje dece od 0-5,99 godina, prvo dete plaća ležaj 80% od pune cene po tabeli, drugo dete samo prevoz.
  • Od 12 godina plaćaju punu cenu paket aranžmana
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Dionisos 2022

Opis destinacije:

Aranžman - Dionisos leto 2022 - Dionisos se nalazi na samom početku Kasandre, na obali Egejskog mora, i smešten je između Nea Flogite i Nea Mudanje. 

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Dionisos 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Dionisos 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Dionisos i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Dionisos 2022 - porodični odmor u skrivenom raju

Ako sanjate o mirnom porodičnom odmoru na Halkidikiju u Grčkoj, u udobnim i uglednim apartmanima u blizini široke peščane plaže i čistog mora, onda je Dionisos letovanje 2022. pravi izbor za vas. Ovaj skriveni raj nalazi se na samo 45 km od Soluna što ga čini sjajnom bazom za obilazak cele oblasti.

Dionisos plaže predstavljaju uživanje za svakog posetioca. Plaže su široke i peščane sa postepenim ulazom u more, što je pogodno i sigurno za porodice sa decom i naše starije putnike. U mestu postoje plaže sa šljunkom i plaže sa peskom, što vam pruža mogućnost izbora u zavisnosti da li ste ljubitelj prvih ili drugih.

Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Dionisos utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Odmor u Dionisosu uz grčke specijalitete

Uz plažu i oko centralnog trga, nalaze se mnoge taverne, restorani i kafići koji nude tradicionalnu grčku kuhinju, svežu ribu i plodove mora. Većina kafića imaju dečija igrališta, kako se najmladji posetioci ne bi dosadjivali i dopustili roditeljima da se odmore i uživaju u grčkoj kuhinji i na plaži. 

U poslepodnevnim satima na nekoliko lokacija, moći ćete da probate tradicionalne grčke slatkiše pod nazivom Loukoumades, koji liče na male krofne u medu. Na centralnom trgu postoji igralište za decu i mini-park atrakcija, koji počinje da radi posle podne posle grčke siesta, tako da će Dionisos leto biti prava prilika da i vaša deca ponesu lepe uspomene iz ovog simpatičnog letovališta.

>