Svi polasci
Jun
Jul
Avgust
Septembar
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA. (Cenovnik za aranžman sa autobuskim prevozom).
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Popust za decu u pratnji dve odrasle osobe
  • Jedno dete od 0-5.99 godina u 1/2 spavaju sa roditeljima i plaća prevoz
  • Jedno dete od 6 do 11,99 godina u 1/3 plaća ležaj 80% od pune cene i ima svoj ležaj
  • U slučaju dvoje ili više dece: sva deca od 6-11,99 godina moraju imati sopstveni ležaj i plaćaju 80% od pune cene po tabeli. U slučaju dvoje dece od 0-5,99 godina, prvo dete plaća ležaj 80% od pune cene po tabeli, drugo dete samo prevoz.
  • Od 12 godina plaćaju punu cenu paket aranžmana

Dionisos letovanje - Opis destinacije:

Aranžman - Dionisos leto 2020 - Dionisos se nalazi na samom početku Kasandre, na obali Egejskog mora, i smešten je između Nea Flogite i Nea Mudanje. 

Dionisos letovanje - porodični odmor u skrivenom raju

Ako sanjate o mirnom porodičnom odmoru na Halkidikiju u Grčkoj, u udobnim i uglednim apartmanima u blizini široke peščane plaže i čistog mora, onda je Dionisos letovanje pravi izbor za vas. Ovaj skriveni raj nalazi se na samo 45 km od Soluna što ga čini sjajnom bazom za obilazak cele oblasti. Dionisos plaže predstavljaju uživanje za svakog posetioca. Plaže su široke i peščane sa postepenim ulazom u more, što je pogodno i sigurno za porodice sa decom i naše starije putnike. U mestu postoje plaže sa šljunkom i plaže sa peskom, što vam pruža mogućnost izbora u zavisnosti da li ste ljubitelj prvih ili drugih. 

Odmor u Dionisosu uz grčke specijalitete

Uz plažu i oko centralnog trga, nalaze se mnoge taverne, restorani i kafići koji nude tradicionalnu grčku kuhinju, svežu ribu i plodove mora. Većina kafića imaju dečija igrališta, kako se najmladji posetioci ne bi dosadjivali i dopustili roditeljima da se odmore i uživaju u grčkoj kuhinji i na plaži. U poslepodnevnim satima na nekoliko lokacija, moći ćete da probate tradicionalne grčke slatkiše pod nazivom Loukoumades, koji liče na male krofne u medu. Na centralnom trgu postoji igralište za decu i mini-park atrakcija, koji počinje da radi posle podne posle grčke siesta, tako da će Dionisos leto biti prava prilika da i vaša deca ponesu lepe uspomene iz ovog simpatičnog letovališta.

Plan puta

1. dan Novi Sad – Dionisos

Polazak iz Novog Sada u dogovoreno vreme, sa dogovorenog mesta (noćna vožnja). Pauze po potrebi radi odmora, ulaska drugih putnika u Beogradu, Nišu...i zadržavanja zbog graničnih formalnosti.

2 – 11. dan Dionisos

Dolazak u prepodnevnim satima. Ulazak u sobe oko 13h. Slobodno vreme narednih 10 noćenja. Mogućnost odlaska na neki od fakultativnih izleta u organizaciji lokalne turističke agencije.

12 / 13. dan Dionisos – Novi Sad

Povratak u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (dan pre povratka obaveštenje o vremenu povratka biće istaknuto u holu na oglasnoj tabli vile u kojoj borave naši putnici). Povratak istom putanjom kao pri dolasku. Dolazak u Niš/Beograd/Novi Sad u jutarnjim časovima, zavisno od zadržavanja na granici. KRAJ PROGRAMA

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti