1/5
Svi polasci
Jun
Jul
Avgust
Septembar
Smeštaj Tip smeštaja30.06. - 11.07
DIONISOS: APARTHOTEL DIONISOS ELIA 1/2 studio
Smeštaj Tip smeštaja30.06. - 11.07
DIONISOS: VILA ELIA SEASIDE 1/2 studio
Smeštaj Tip smeštaja30.06. - 11.07
DIONISOS: VILA ELIA FAMILY 1/4 1/3+1 apartman
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Dinosios 2022 - Grčka letovanje - Ako sanjate o mirnom porodičnom odmoru u Grčkoj, u blizini široke peščane plaže i čistog mora, onda je Dionisos letovanje pravi izbor za vas.  

VAŽNO:

  • Više informacije o COVID uslovima na sledećem linku - informacije o Covid uslovima za ulazak u zemlju
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
   
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Dionisos 2022

Opis destinacije:

Aranžman - Dionisos leto 2022 - Dionisos se nalazi na samom početku Kasandre, na obali Egejskog mora, i smešten je između Nea Flogite i Nea Mudanje. 

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Dionisos 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Dionisos 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Dionisos i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Dionisos 2022 - porodični odmor u skrivenom raju

Ako sanjate o mirnom porodičnom odmoru na Halkidikiju u Grčkoj, u udobnim i uglednim apartmanima u blizini široke peščane plaže i čistog mora, onda je Dionisos letovanje 2022. pravi izbor za vas. Ovaj skriveni raj nalazi se na samo 45 km od Soluna što ga čini sjajnom bazom za obilazak cele oblasti.

Dionisos plaže predstavljaju uživanje za svakog posetioca. Plaže su široke i peščane sa postepenim ulazom u more, što je pogodno i sigurno za porodice sa decom i naše starije putnike. U mestu postoje plaže sa šljunkom i plaže sa peskom, što vam pruža mogućnost izbora u zavisnosti da li ste ljubitelj prvih ili drugih.

Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Dionisos utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Odmor u Dionisosu uz grčke specijalitete

Uz plažu i oko centralnog trga, nalaze se mnoge taverne, restorani i kafići koji nude tradicionalnu grčku kuhinju, svežu ribu i plodove mora. Većina kafića imaju dečija igrališta, kako se najmladji posetioci ne bi dosadjivali i dopustili roditeljima da se odmore i uživaju u grčkoj kuhinji i na plaži. 

U poslepodnevnim satima na nekoliko lokacija, moći ćete da probate tradicionalne grčke slatkiše pod nazivom Loukoumades, koji liče na male krofne u medu. Na centralnom trgu postoji igralište za decu i mini-park atrakcija, koji počinje da radi posle podne posle grčke siesta, tako da će Dionisos leto biti prava prilika da i vaša deca ponesu lepe uspomene iz ovog simpatičnog letovališta.