1/5
Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 02.01
SARAJEVO: HOTEL 3* 1/4 sa doručkom79€
1/3 sa doručkom89€
1/2 sa doručkom99€
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 02.01
SARAJEVO: HOTEL 3* 1/4 sa doručkom79€
1/3 sa doručkom89€
1/2 sa doručkom99€
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Doček Nove godine Sarajevo 2022 - Ovaj prelepi grad meraka, dobrih ljudi i sjajne hrane, morate posetiti i doživeti njegovu magiju i energiju.

Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2022
 
VAŽNO:
  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) na polazak iz Beograda.
  • Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava za 10€ 
  • Prevoz iz Novog Sada i Niša će biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji). 
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA/LIČNE KARTE! 
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
PRODAJNA MESTA:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
  • Beograd (Fun Group), Balkanska 27, 011 26 86 064, 060 500 61 60
  • Niš (Balkan Fun), TC Kalča (prizemlje), 018 310 50 30, 069 500 25 24

Sarajevo Nova godina

Doček Nove godine Sarajevo

Opis destinacije:

Doček Nove godine Sarajevo 2022 – Grad meraka i sevdaha kao jedan od najboljih izbora za doček! Grad Sarajevo se prema mišljenju putnika izdvojio kao mesto gde ćete uz prijatne ljude, fenomenalnu hranu i opuštenu atmosferu imati nezaboravan doček Nove godine.

Sarajevo aranžman za doček Nove godine 2022. koje smo pripremili za vas, podrazumeva, kao i svake godine do sada, dovoljno vremena za upoznavanje grada i uživanje u prazničnim čarolijama, a kada otkuca ponoć 31. decembra, uverićete se zašto su Sarajlije majstori za pravljenje odličnog provoda za Novu godinu.

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Sarajevu se nalaze u našoj ponudi. Takođe možete videti cene naših aranžmana, i rezervisati doček Nove godine u Sarajevu 2022. 

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno novogodišnje putovanje u Sarajevo. U nastavku teksta možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom sjajnom gradu u Bosni, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Doček Nove godine Sarajevo  
Plan puta

1. dan / BEOGRAD – Srbija – Bosna i Hercegovina:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Bosne i Hercegovine uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti…

2. dan / Bosna i Hercegovina – SARAJEVO – VRELO BOSNE (fakultativno):

Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Nakon obilaska sledi smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Vrelo Bosne. U večernjim satima čeka nas slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na DOČEK NOVE GODINE u neki od najpopularnijih klubova u Sarajevu. Noćenje.

3. dan / SARAJEVO – JAHORINA (fakultativno):

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost odlaska na Jahorinu, planinu koja pripada dinarskom sistemu sa nadmorskom visinom 1916 metara. Idelana prilika da uživamo u svežem i čistom vazduhu i čarima prirode koje Jahorina nudi. U večernjim satima čeka nas slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na noćnu žurku u neki od najpopularnijih klubova u Sarajevu. Noćenje.

4. dan / Sarajevo – MOSTAR (fakultativno) – Srbija – Beograd:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Mostar. Sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska oko ponoći. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
>