1/5
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Drač 2022 Albanija - Veliki primorski grad sa mnoštvom prodavnica i tržnih centara. Hoteli u našoj ponudi nalaze se duž plaže Drač i Golem.

CENOVNICI: 

Drač leto 2022 - cenovnik
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Albaniji možete pogledati ovde:
Albanija letovanje 2022
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 7 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz (prevoz nije moguće uplatiti bez rezervacije smeštaja)
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Drač 2022. 

Opis destinacije:

Drač 2022 - ovaj grad je najveća morska luka u zemlji, i nalazi se 34km od glavnog grada Tirane. Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Drač 2022. 

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Drač letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Drač i Albanija letovanje 2022 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Drač Albanija

Drač 2022 - najstariji grad u Albaniji

Drač ili na albanskom Durres, je veliki primorski grad, sa najvećom lukom u celoj Albaniji. To je najstariji grad u Albaniji, sa skoro 3.000 godina istorije.

Osnivanje ovog grada datira iz 627. p. kada su Korinćani i doseljenici sa Krfa napali ilirsku teritoriju Taulanata. U gradu se nalaze mnoga drevna arheološka nalazišta.

Najzapaženija turistička atrakcija Drača je amfiteatar rimskog cara Hadrijana sa 15.000 mesta, drugi po veličini amfiteatar na Balkanu.

Pored istorijske vrednosti, Drač je takođe lepo mesto za letovanje i odmor prvenstveno zbog svojih peščanih plaža, odličnih hotela i urbanog grada.

Plaže u Draču - gradska i plaža Golem

Plaža u Draču je veoma dugačka (čak 10,5 km) i deli se na dva dela: gradska plaža Drač i plaža Golem. Plaža Golem je po mnogima lepši deo ove dugačke peščane plaže. Dubina mora se postepeno povećava, što ovu plažu čini veoma privlačnom za porodice i malu decu.

Duž obale mora, pronaći ćete izvrsne restorane kao i i veliki broj prodavnica. Jedna od velikih prednosti Albanija letovanja je da većina smeštajnih objekata, imaju svoje ležaljke i suncobrane na plaži koji su besplatni za goste tih hotela/apartmana.

Ukoliko niste gosti tih smeštajnih objekata, možete iznajmiti ležaljke po ceni između 5 i 10€ u zavisnosti od vlasnika smeštajnih objekata.

Takođe, duž obale postoji i bezbroj beach barova koji nisu vezani za smeštajne objekte i koji nude ležaljke i suncobrane na korišćenje uz nadoknadu (naplata 5-10 eur, konzumacija ili kako je već politika samog beach bara).

Celom dužinom ove plaže, tj. magistrale koja se nalazi u zaleđini plaže, nalaze se autobuska stajališta gde možete uzeti prevoz i otići na izlet do centra Drača. Cena karte je oko 50 centi.

Drač 2021  

Drač 2022 - odlični hoteli duž plaže

Drač hoteli 2022 u našoj ponudi, nalaze se duž plaže Drač i Golem. Hoteli se nalazi ili na samoj obali ili u drugoj liniji ne dalje od 300 m od plaže.

Hoteli su kategorizacije 3*, 4* i 5* i imaju uslugu na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. 

Većina smeštajnih objekata (mahom hoteli sa 4* i 5*) imaju obezbeđen parking za svoje goste. Neki od objekata imaju ograničen broj mesta koja su predviđena za goste, te parking za automobile nije u svim objektima siguran.

Drač ima javne parkinge koji su čuvani i čije korišćenje se naplaćuje (uglavnom 5eur dnevno).

Lokalni predstavnik naše agencije dostupan je putnicima za celokupno vreme boravka. U ponudi su i različite ekskurzije koje će vam omogućiti da još bolje upoznate Albaniju. 

Drač 2022 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Drač je jedno od traženijih letovalište ukoliko se odlučite za Albanija putovanje, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Drač 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Draču i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

>