1/5
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Dubai putovanje 2022 - pogledajte našu ponudu aranžmana za putovanje u Dubai po najpovoljnijim cenama i uživajte u čarima ovog futurističkog grada.

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencije su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju Srbije. Viza za državljane Srbije više nije potrebna. 

Proceduru za ulazak u UAE možete pogledati na sledećem linku - procedura

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Dubai putovanje 2022

POKLON : Za svaki uplaćen aranžman za Dubai od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)
   
Odgovore na pitanja koja nam putnici često postavljaju možete pogledati ovde: ČESTA PITANJA.

   

Zašto sa nama u Dubai?

SIGURNOST

Refundacija 100% uplaćenih sredstava u slučaju pozitivnog PCR testa

 

TRANSFERI

 Mogućnost organizovanja transfera iz Vašeg grada do aerodroma Nikola Tesla

 

HOTELI

 Velika ponuda hotela

 Hoteli sa gratis boravkom za decu

✔ Hoteli za boravak isključivo odraslih

✔ Higijena na visokom nivou

 

TERMINI

✔ Polasci skoro svakog dana

✔ Aranžmani sa 5,6 ili 7 noćenja - VI BIRATE

 

POKLONI

✔ 2 noćenja gratis u našim rafting kampovima

 

PLAĆANJE

Plaćanje na rate bez kamate, do 9 mesečnih rata

Opis destinacije:

Dubai putovanje 2022 - Otkrijte ekstravagantni luksuz, visokotehnološke sadržaje i šarm grada Dubaija. Ova država Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) nalazi se na istočnoj obali Arapskog poluostrva, u jugozapadnom uglu Arapskog zaliva.

Aranžmani za Dubai koje smo pripremili za vas podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova ovog grada, odličnu organizaciju i besprekorne hotele koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Na samom dnu stranice možete videti koji hoteli u Dubai se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati putovanje u Dubai 2022. za sebe i svoju ekipu!

Dubai putovanje 2021

Dubai putovanje 2022 - futuristički grad

Poznat u celom svetu, kao centar međunarodne trgovine i inovacija, Dubai je brzo postao jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na svetu. Samo u Dubaiju možete obići i posetiti najvišu građevini na svetu (Burj Khalifa), kupovati u ekskluzivnim dizajnerskim tržnim centrima, ali i u tradicionalnim trgovinskim lancima i prepustiti se u luksuzu hotela od 5* pa čak i u hotelu sa 7 zvezdica!

Dubai je najveći i najmnogoljudniji grad u UAE. Približno 2.780.000 stanovnika živi u ovom gradu, a prisutno je preko 200 različitih nacionalnosti. Naravno u ovaj broj se ne ubrajaju mnoštvo turista i poslovnih ljudi koji posećuju ovaj grad svakog dana! Vrhunska tehnologija i infrastruktura, život bez poreza i veoma dobra lokacija u centru glavnih trgovinskih dešavanja čine Dubai idealnim za poslovanje.

Dubai putovanje - kratka istorija

Dubai je jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjeni Arapski Emirati. Oblika poput kosog pravougaonika, omeđan je na severu Šardžom, a na jugu Abu Dabijem. Grad je nešto poput nezavisne gradske države i najmoderniji je i najnapredniji emirat u UAE, razvijajući se brzim tempom, posebno u turističkom i trgovinskom sektoru. 

Dubai ima bogato arapsko kulturno nasleđe. Iako je sada poznatiji po svojoj mešavini pustinja, plaža i luksuznih zgrada, kultura Emirata još uvek ima bitnu ulogu. Dubai je po uređenju monarhija,a porodica Al Maktoum vlada Emiratima od 1833. godine. Trenutni vladar je šeik Hamdan bin Mohammed bi Rashid Al Maktoum. 

Dubai putovanje 2021

Šta videti u Dubai-u?

Fenomenalna infrastruktura Dubaija privlači mnogo turista, ali naravno i poslovne ljude iz celog sveta. Kao što smo spomenuli u ovom gradu se odvijaju mnogi sastanci između međunarodnih investitora u oblastima trgovine, transporta, turizma, industrije i finansija. Budući da je tako širok spektar različitih sektora prisutan i ubrzano napreduje u Dubaiju, postoji mnogo stvari koje treba posetiti i videti, bez obzira koliko vremena provedete na Dubai putovanju 2022.

Dubai pruža mogućnost različitih aktivnosti kako za parove tako i za decu ili poslovne putnike. Uživajte u vodenom parku "Wild Wadi", učite lokalnu istoriju i kulturno nasleđe u tvrđavi iz 18. veka u kojoj se nalazi muzej Dubai, ili igrajte golf po vašem izboru od najmanje 9 šampionskih terena. Naravno naša preporuka je da posetite "The World" - veštački arhipelag od 200 ostrva koji su dizajnirani da okvirno predstavljaju mapu sveta!

ATP Dubai - Dubai putovanje

Ukoliko se za vreme vašeg putovanja u Dubajiu, održava najpoznatiji sportski spektakl u ovom gradu - teniski turnir "atp Dubai", naša preporuka je da ga obavezno posetite. Turnir u Dubaiju ima dugu tradiciju. Najviše titula za sada ima Rodžer Feder (osam), a iza njega je odmah naš Novak Đoković sa pet titula šampiona. Tako da ako ste u Dubaiju obavezno uživajte u najboljem tenisu i pružite podršku našem šampionu, Noletu! :)

Dubaji

Putovanje u Dubai - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Odlučili ste se za putovanje u Dubai?  Želite da se upoznate sa čarima ovog putovanja na najbolji način, uz obilazak najvažnijih znamenitosti jednog od najposećnijih gradova sveta? Turistička agencija Lider Travel je pripremila najbolje ponude putovanja, ali na vama je da kreirate aranžman po svojoj meri i osetite magiju ovog grada.

Putovanje u Dubai koje smo pripremili za vas podrazumevaju kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite put u Dubai i pripremite se za nezaboravnu avanturu u ovom ekstravagantnom gradu luksuza.