1/5

O Smeštaju

Elounda Bay Palace 5* | Krit letovanje

Elounda Bay Palace Lokacija: Ovaj luksuzni hotel se smestio u zalivu Mirabelo, na udaljenosti od 4 kilometra od centra letovališta Elounda, poznatog po luksuznim hotelima i divnim peščanim plažama okruženim zelenilom. Živopisno i jedno od najlepših mesta na Kritu, Agios Nikolaos, se nalazi 10 kilometara od hotela, dok je aerodrom u Heraklionu udaljen 66 kilometara.

Plaža: Prva linija do mora. Hotel poseduje dve peščane plaže (veću i manju). Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatne za goste hotela, kao i peškiri za plažu.

Sadržaj hotela: Hotel je izgrađen u duhu grčkih ostrva, a u isto vreme upotpunjen elegantnim stilom i besprekornom uslugom. Brojni su sadržaji hotela: 24h recepcija, bazen sa slatkom vodom, zatvoreni grejani bazen, kapelica u hotelu, Fitnes centar (novi rekreacioni centar sa saunom, hamam soba za opuštanje na otvorenom, novi fitnes centar sa panoramskim pogledom na more), Wi-Fi na javnom delu hotela- besplatno.

Masaža u sobi (na upit na licu mesta), parking, prodavnica, mini market, servis u sobi,kongresni centar, sauna, sef sobi besplatno, SPA centar Escape Vitalite Chenot, teretana besplatno, tursko kupatilo, ležljke na plaži besplatno, peškiri za plažu-besplatno, dadilja – na upit na licu mesta (uz doplatu), dečiji bazen sa dečjim toboganom (slatka voda), dečiji klub (4-12 godina), igralište za decu, barovi, 9 restorana (među njima - 7 restorana a la carte), košarka, odbojka, ronjenje, sportovi na vodi, stoni tenis, tenis (5 teniskih teerna/osvetljenje - uz doplatu na licu mesta), amfiteatar za zabavu (kapaciteta do 600 ljudi), animacija, dnevni sportski program, tematske večeri - nekoliko puta nedeljno.

Sobe:

Hotel raspolaže sa 258 soba raspoređenih u tri potkategorije Prestige, Gold i Platinum. Gostima su na raspolaganju sobe Double classic Splendid club garden view, Double classic Splendid club Sea View, koje su površine 28 m², sastoje se od spavaće sobe sa jednim bračnim ili dva odvojena kreveta, mermernim kupatilom i balkonom, sa pogledom na kopno ili more i maksimalnog su kapaciteta dvoje odraslih i jedno dete.

Bungalow Deluxe Splendid club Sea View su površine 30 m² i nude spektakularan pogled na more. Porodicama sa dvoje dece na raspolaganju su sobe “family rooms Splendid club garden view” koje su površine 55 m² i sastoje se od dve prostorije i dva kupatila. U svim sobama se nalaze: klima, televizor (SAT TV, 50 kanala, muzički kanali, telefon, sef, mini-bar, kupatilo (kada ili tuš kabina) bade mantili i papuče, fen za kosu, pribor, balkon/terasa. hotel sadrži ukupno 258 soba.U sobama se nalaze: klima uredjaj, televizor (SAT TV, 50 kanala, muzički kanali, telefon, sef, mini bar, kupatilo (kada/tuš) bade mantili i papuče, fen za kosu, pribor, balkon/terasa.

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt: www.eloundabay.gr/

Napomena: Luksuzan hotel namenjen gostima koji tragaju za veoma dobrim hotelima kategorije 5* i besprekornom uslugom. Hotel je uključen u lanac luksuznih svetskih hotela.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti