1/5

O Smeštaju

Destinacija: Mastichari, KOS, GRČKA
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto (samoposluženje), grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži. Od grada Kosa udaljen je 22km, a od aerodroma 6km.

Hotelski sadržaj: restoran, bar, Wi-Fi (uz doplatu), otvoreni bazeni za odrasle i decu, igralište, diskoteka, tereni za mini fudbal, košarku, odbojku, vaterpolo, aerobic i fitness sala.

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, fen, TV, mini bar, telefon, sef (besplatno).

 

Eurovillage Achilleas All Inclusive koncept

Recepcija 24h.

 

Glavni restoran:

doručak 07:30-09:30 švedski sto-samoposluženje

ručak 12:30-14:00 švedski sto-samoposluženje

večera 19:00-21:30 švedski sto-samoposluženje

Svi obroci su švedski sto+voda, sokovi, točeno pivo i domaće vino.

 

Tematski restoran: neophodna rezervacija, večera 18:30-21:30

Švedski sto+voda, sokovi, točeno pivo i domaće vino.

 

Glavni bar: 17:00-01:00 (sokovi, kafe, domaća pića)

 

Bar pored bazena: 10:00-18:00 (užine i domaća pića, sladoled)

 

Bar na plaži: 10:00-18:00 (domaća pića)

 

Ouzo time: 12:00-14:00 na baru pored bazena i na plaži

 

Sport: svi sportovi su bez doplate

 

All inclusive važi u periodu 07:30-23:00 i sva pića su domaćih proizvodjača.

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti