1/5
Svi polasci
Jul
Avgust
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Evia leto za mlade - provedi svoj letnji odmor u sve popularnijoj destinacije za mlade, a mi smo za vas spremamo sjajne žurke za pamćenje! 

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

VAŽNO:

  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (SMEŠTAJ, PREVOZ, TRAJEKT) za polazak iz Beograda.
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • Navedene cene aranžmana iz tabele UKLJUČUJU popust od 5 evra za uplate u celosti (100% avansna uplata prilikom rezervacije ili prijave za putovanje). Putnici koji koriste opciju PLAĆANJA na rate , plaćaju regularnu cenu koja NE uključuje navedeni popust od 5 evra.
  • Za polazak iz Novog Sada cene iz tabele se uvećavaju za 10 €.
  • Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 20€.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Evia leto za mlade 2022.

Opis destinacije:

Evia leto za mlade 2022. - provedi svoj letnji odmor na jednom od najatraktivnijih grčkih ostrva! Ostrvo Evia nudi nekoliko letovališta koja su iz godine u godinu sve popularnije destinacije za mlade, a Lider Travel tim sprema i sjajne žurke za svoje putnike!

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put na Eviu 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Evia 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Evia i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o jednom od najvećih grčkih ostrva, kao i listu svih potencijalnih izleta, lokacija i opcija za smeštaj za odmor na Eviji.

Evia 2022 - spoj prirode i prelepih plaža

Evia ostrvo je drugo po veličini u Grčkoj, i Mis Egejskog morapoznato po fenomenalnom spoju bujne prirodne i lepih plaža koje zapljuskuju talasi Egejskog mora. Letnji aranžmani za Eviju i gradiću Edipsos zadovoljavaju preferencije svih putnika, budući da su poznati po odličnim smeštajnim kapacitetima, lekovitim termalnim izvorima, restoranima, kafićima i drugom sadržaju prilagođenom turistima. 

Aranžmani Evia leto za mlade 2022 - podrazumevaju prevoz komfornim autobusima i smeštaj u Edipsosu, a deo ponude Lider Travel-a su svakako i fantastični izleti kao što su obilazak Skijatosa, Atine grada bogova i legendi, kao i najlepših plaža samog ostrva. 

evia leto za mlade

Evia Edipsos - najstarija grčka banja i mesto najboljeg provoda

Evia Edipsos, ili Lutra Edipsos je najpoznatija po najvećoj, a ujedno i najstarijoj banji u Grčkoj i predstavlja lekoviti dragulj za dušu i telo. Pominjala se još u delima čuvenog Aristotela, a i danas okuplja znamenite ličnosti iz celog sveta koje žele da osete ove termalne izvore i vide svu lepotu Evije.

U rimsko doba ova banja je ugostila čuvene rimske imperatore Hadrijana, Seprimija Severa i Marka Aurelija. Termalne vode banje se ulivaju direktno u more sa temperaturom između 30 i 70 stepeni, zbog čega predstavljaju veliku atrakciju ovog mesta. 

Edipsos broji desetak hiljada stanovnika i veliki broj smeštajnih kapaciteta, budući da je iz godine u godinu sve posećeniji od strane turista. Boravak u Edipsosu je uvek prijatan i udoban, a tome doprinosi i poznato grčko gostoprimstvo koje ćete u ovom gradiću osetiti na svakom koraku. 

Grad Edipsos je smešten u blizini najlepših plaža na Eviji, a vrlo kratko vreme je potrebno da se stigne i do Skijatosa i Atine. Ovo ga čini idealnim mestom za letovanje na Eviji ukoliko želite da upoznate što veći deo ostrva i njegove okoline. 

Evia letovanje 2022. sa najboljom Lider Travel ekipom

Putovanje na Eviju se pamti po sjajnom provodu i nezaboravnim uspomenama koje stvaramo zajedno, zbog čega je upravo Lider Travel leto najčešći izbor mladih! Letovanje na Eviji u našoj organizaciji uključuje usluge stručnih vodiča, pažljivo razrađen plan i program letovanja, odličnu organizaciju izleta, žurki i drugih aktivnosti, kao i siguran obilazak najatraktivnijih mesta kojim ovaj deo Grčke raspolaže.

Ukoliko je vaš izbor Edipsos Evia letovanje 2022. ćete provesti u akciji - kako u dnevnim obilascima, tako i u noćnim izlascima. Ako više volite miran odmor, ne brinite, jer kada je pitanju Evia plaže su idealno mesto za opuštanje uz ležaljku, koktel i zvuk talasa.