1/5

O Smeštaju

Faedra Beach 4* | Krit letovanje

Faedra Beach Lokacija: Ovaj porodično vođen hotel smestio se na odličnoj lokaciji preko puta peščane plaže Amudara, na kojoj gosti mogu da uživaju u mirnom kritskom moru, kristalno plave boje. Osim atraktivnosti ove, nedaleko od hotela se nalaze još dve interesantne plaže istočnog Krita, kao što su Almiros (1,5 km) i Vulisma (7,5 km). Popularni gradić Agios Nikolaos koji pruža gostima razne sadržaje poput brojnih prodavnica, kafeterija, suvenirnica, nalazi se na 4 kilometara udaljenosti. Aeorodrom, kao i sam grad Heraklion, udaljeni su 62 kilometra.

Plaža: Peščana plaža Amudara nalazi se preko puta hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži su na raspolaganju gostima besplatno. Peškiri za plažu su dostupni uz doplatu.

Sadržaj hotela: Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, spoljašnji bazen, suncobrane i ležaljke pored bazena (besplatno), restoran, Tv kutak, wi-fi u javnim delovima hotela, mini market, parking. Suncobrani i ležaljke na plaži su dostupni gostima besplatno, dok se korišćenje peškira za plažu i bazen doplaćuje.

Sobe: Gostima su na raspolaganju sobe tipa: standard, triple kao i family one bedroom. Standardne sobe mogu da prime maksimum dve, dok trokrevetne sobe mogu da prime maksimum tri odrasle osobe. Sobe tipa “family one bedroom” mogu da pruže smeštaj za maksimum četiri odrasle osobe. Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, SatTV wi-fi internet, individualni klima uređaj, sef (uz doplatu), mini kuhinju, mini frižider, balkon. Bebi krevetac je gostima na raspolaganju (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt:

www.faedrabeach.gr

Napomena: izuzetna lokacija nadomak popularnog Agios Nikolaosa, a preko puta plaže na kojoj gosti mogu da uživaju u celodnevnom kupanju, a u večernjim časovima u tavern i u divnim zalascima sunca.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti