1/5

O Smeštaju

Destinacija: Mastihari, KOS, GRČKA
Lokacija: Blizu turističkog mesta
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: All inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera-švedski sto / samoposluzenje, užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pica)

Lokacija: nalazi se na  600m od plaže.Od grada Kosa je udaljen 17km a od aerodroma 10km.

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bar, WiFi (besplatno), dva otvorena bazena, jedan zatvoren, deciji bazen, fitnes centar, sauna (uz doplatu), tereni za kosarku, odbojku, teren za tenis (uz doplatu)  

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, fen, mini bar, Sat TV, WiFi (besplatno),  sef (besplatno).

 

Gaia Palace All inclusive concept

Po dolasku piće dobrodošlice (u toku info sastanka sa vodičem)

 

Doručak: 07:30 – 09:30 (američki)

Ručak: 13:00 – 14:30 (švedski sto)

Večera: 18:00 – 18:30 (za decu), 18:30 – 21:00 (kompletni švedski sto)

Pića (neograničena) u toku obroka u restoranu: domaće vino, točeno pivo i sokovi

Užina (topla - hladna): 11:00 – 16:00

Pića (u baru): 10:00 – 23:00 sokovi, kafa, domaće vino, točeno pivo, uzo i rakija

Kafa i čaj: 16:00 – 17:00 (uz kafu i čaj serviraju se kolači)

Sladoled: 11:00 – 17:00 (samo za decu)

Rani doručak: 05:00 – 07:00 (kontinentalni) & paket ručak za ekskurzije (na zahtev od strane vodiča na recepciji do 20:00h dan pre). Paket ručak sadrži sendvič (vegeterijanski na zahtev), voće i flašica vode

Obroci: švedski sto, sa tematskim večerama kao što je grčko veče itd. Spremanje jela pred gostima tri puta nedeljno

Suncobrani I ležaljke su na raspolaganju gostima hotela oko bazena bez doplate

Uz doplatu: posle 23 h sve usluge iz all inclusive programa, masaža, suncobrani I ležaljke na plaži, frizer (uz zakazivanje), žurke na plaži (jednom nedeljno), peškiri na plaži I kod bazena, mini market od 08:00-23:00. -Kupaći kostimi nisu dozvoljeni za vreme večere u restoranu -Nije dozvoljeno korišćenje peškira iz sobe na bazenu i plaži -Alkohol se ne služi deci ispod 18 godina - All inclusive usluga počinje nakon čekiranja i važi do poslednjeg dana boravka

Check-out do 12:00 na dan odlaska

Zabavni program Teniski teren, odbojka na plaži, teren za odbojku i košarku, stoni tenis i teretana, dečije igralište, dečiji bazen

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti