1/5

O Smeštaju

Destinacija: Mastihari, KOS, GRČKA
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Sve uključeno
 

Usluga: Usluga: All Inclusive (sve uključeno-doručak, ručak, večera-švedski sto (samoposluženje), grickalice, hladni i topli napici, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića).

Lokacija: nalazi se 100m od peščane plaže, 5km od centra Mastiharija. Od grada Kosa je udaljen 16km a od aerodroma 11km.U neposrednoj blizini je autobuska stanica.

Hotelski sadržaj: recepcija sa lobijem, restoran, TV sala, bar, mini market, 2 bazena za odrasle sa odvojenim delom za decu, snack bar, Wi-Fi (uz doplatu), teniski teren (uz doplatu), tereni za mali fudbal, teren za košarku, program animacije.

Sobe: klima (besplatno), kupatilo, fen, telefon, sef (uz doplatu), Wi-Fi (uz doplatu), balkon/terasa.

 

Gaia Royal All inclusive concept Po dolasku piće dobrodošlice (u toku info sastanka sa vodičem)

Doručak: 07:30 – 09:30 (američki) švedski sto-samopsoluženje

Ručak: 12:30 – 14:30 švedski sto-samopsoluženje

Večera: 18:00 – 18:30 (za decu), 18:30 – 21:00 švedski sto-samopsoluženje

Pića (neograničena) u toku obroka u restoranu: domaće vino, točeno pivo i sokovi

Užina (topla - hladna): 11:00 – 16:00

Pića (u baru): 10:00 – 23:00 sokovi, kafa, domaće vino, točeno pivo, uzo i rakija u plastičnim čašama iz bezbedonosnih razloga

Pool bar: 10:00 – 02:00

Lobby bar: 17:00 – 02:00

Kafa i čaj: 16:00 – 17:00 (uz kafu i čaj serviraju se kolači)

Sladoled: 11:00 – 17:00 (samo za decu)

-Kupači kostimi nisu dozvoljeni za vreme večere u restoranu -Nije dozvoljeno korišćenje hotelskih peškira na bazenu i plaži -Alkohol se ne služi deci ispod 18 godina -All inclusive usluga počinje nakon čekiranja i važi do poslednjeg dana boravka

Rani doručak: 05:00 – 07:00 (kontinentalni) & paket ručak za ekskurzije (na zahtev od strane vodiča na recepciji do 20:00 dan pre). Paket ručak sadrži sendvič (vegeterijanski na zahtev), voće i flašica vode

Obroci: švedski sto-samopsoluženje sa tematskim večerama kao što je grčko veče itd.

Spremanje jela pred gostima tri puta nedeljno

Check-out do 12:00 na dan odlaska

Zabavni program : teniski teren, odbojka na plaži, teren za odbojku i košarku, stoni tenis i teretana, dečije igrlište, dečiji bazen

Napomena
Kos leto - posetite jedno od najlepših ostrva Grčke koje pripada ostrvskoj grupi Dodekaneze i provedite leto za pamćenje  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Kos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Kos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Kos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Izleti