O Smeštaju

Gold Island | Alanja

 

Lokacija Gold Island:
Hotel je udaljen 105 km od aerodroma u Antaliji i 20 km od Alanje. Otvoren je 2011. godine i obuhvata površinu 50.000 m².

Plaža:
Poseduje privatnu peščano šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel čini petospratna glavna zgrada, B blok i sobe na plaži i raspolaže sa ukupno 424 sobe različitih tipova. Deluxe standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi (max 2+1 osoba, 32 m²), standardne sobe su u B bloku (max 3+1 osoba, 32 m²), island room sa delimičnim pogledom na more (max 2 osobe, 28 m²). Svaka soba ima: centralni klima uređaj, mini bar (po ulasku voda i bezalkoholna pića, ostalim danima samo voda-besplatno), digitalni sef, TV, telefon, WiFi (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
2 glavna i 2 a’la carte restorana (riblji i italijanski - jednom u toku boravka besplatno uz rezervaciju), 6 barova, 2 sale za konferencije (32-250 osoba), 2 spoljašnja bazena, 2 unutrašnja bazena, 8 vodenih tobogana, tursko kupatilo, parna soba, sauna, fitness centar, akvabik, aerobik, WiFi, bilijar, pikado, boćanje, stoni tenis, odbojka na pesku, košarka, diskoteka, muzika uživo, animacija, dečiji spoljšnji i unutrašnji bazen, 4 vodena tobogana, dečiji klub (4-12 godina), dečije igralište, dečiji meni. Plaća se: dadilja, frizer, doktor, salon lepote, frizer, masaža, spa VIP salon, motorni sportovi na vodi, usluga pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Napomena:
Nov moderan hotel specifične arhitekture koja ga izdvaja od ostalih hotela. Hotel poseduje prostrane sobe i odličnu uslugu. Preporuka je za sve tipove gostiju.

Alanja 2021 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše tursko letovalište na egejskom moru - Alanju.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Alanju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2021)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji, u suprotnom je potreban PCR test za decu stariju od 5,99 godina.
   

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021
Antalija 2021
Belek 2021
Kemer 2021
Side 2021
Bodrum 2021
Kušadasi 2021
Fetije 2021
Marmaris 2021
Dubai 2021
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2021
Plan puta

1 . dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotel

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti