1/5

O Smeštaju

Granada Luxury Resort & Spa 5* | Alanja avio

 

Lokacija Granada Luxury Resort & Spa 5*: Hotel  je udaljen 90 km od aerodroma u Antaliji, 30 km od centra Alanje, na samoj obali mora je. Otvoren je 2010. godine, obuhvata površinu od 24.000 m².

Plaža: Ima sopstvenu, ponton plažu kao i uski deo peščane plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Bar na plaži besplatan.

Sobe: Hotel se sastoji iz glavne desetospratne zgrade i raspolaže sa ukupno 598 soba koje su raspodeljene u: 516 standardnih soba (od kojih je 6 za osobe sa posebnim potrebama, max 3+1 osobe, površine 26 -36 m²), 29 dupleks soba na dva nivoa (i na prvom i na drugom spavaća soba sa kupatilom, za max 4 osobe, površine 65-75 m²), 12 jacuzzi deluxe apartmana (2 spavaće sobe odvojene vratima, max 4 osobe, 60 m²) i 15 deluxe apartmana ( max 2+1 osoba, 50 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, balkon (ili francuski balkon), bežični internet (besplatno), room service (plaća se), TV, telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno).

Hotelski sadržaj: Glavni i 5 a’la carte restorana (plaćaju se), dijetalni i vegeterijanski meni, 7 barova, 2 sale za konferencije (80-750 osoba), unutrašnji bazen, 2 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, besplatan internet, 2 teniska terena, sauna, tursko kupatilo, parna soba, pikado, stoni tenis, iznajmljivanje teniske opreme, teretana, diskoteka, animacija, dečiji klub (4-12 godina), 2 dečija bazena (spoljašnji i unutrašnji). Plaća se: frizer, usluga pranja veša, spa centar, doktor, bilijar, motorizovani vodeni sportovi, kuglanje, masaža, osvetljivanje teniskog terena, video igre.

Način služenja obroka: Švedski sto.

Napomena: Luksuzni resort moderne arhitekture odlikuje se prostranim sobama i malom i lepo uređenom regijom. Hotel ima usku plažu ali i lepo uređen ponton sa ležaljkama, suncobranima i barom.

Napomena

Alanja 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše tursko letovalište na egejskom moru - Alanju.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Alanju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1 . dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotel

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.