1/5

O Smeštaju

Grupotel Farrutx Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Kan Pikafort, na zapadnoj strani ostrva na 5 km od luke Alkudija. Hotel je na odličnoj lokaciji jer predstavlja dobru polaznu tačku za obilazak prelepih uvala – Kala koje se nalaze na ovoj strani ostrva. Od aerodroma je udaljen 55 km. Preporuka za porodice.

Plaža: Hotel se nalazi na 200m od plaže. Plaža je dugačka peščana, voda je plića i idealno je za porodice sa decom.

Hotelski sadržaj: Hotel poseduje recepciju koja radi 24h, restoran, bar, bazen, klima, lift, wi fi, prostorija za odlaganje prtjaga , usluga pranja i peglanja veša, doktor, welness centar (sauna, unutrašnji bazen, đakuzi).

Sobe: Sobe sadrže: klima uređaj, balkon, satelitski TV, telefon, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo (tuš/kada), pribor u kupatilu, papuče.

Usluga: Polupansion (doručak i večera, švedski sto – samoposluživanje)

Kontakt: www.grupotel.com/en/hotel/mallorca/can-picafort/farrutx/hotel.html

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.